Apulaisosastonhoitaja, Kliininen mikrobiologia - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme apulaisosastonhoitajaa kliiniselle mikrobiologialle! Tule osaksi työyhteisöä, jossa laadukas laboratoriotyö ja henkilöstön työtyytyväisyys ovat keskiössä.

Olet moniammatillisen tiimin jäsen ja mukana organisoimassa toimintaa sekä kehittämässä laboratoriotyötä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Toimimme yhdessä kliinisen kemian laboratorion kanssa. Apulaisosastonhoitajana toimit osastonhoitajien työparina toiminnan ja henkilöstön johtamisessa. Tarjoamme monipuoliseen työhön hyvän perehdytyksen ja tukiverkoston.

Sinulla on hyvä mahdollisuus hyödyntää ja kehittää ammattitaitoasi. Meille tärkeitä asioita ovat työhyvinvointi ja hyvä työilmapiiri.

Arvostamme johtamisosaamista, muutosprosessien hallintaa sekä hyviä henkilöstöjohtamis- ja tiimityötaitoja. Lisäksi arvostamme aloitekykyä, perehtyneisyyttä laboratoriotyöhön ja positiivista työasennetta sekä oman osaamisen kehittämistä toimintalähtöisesti.

Työaikamuotona on yleistyöaika ja työ on päivätyötä. Työtehtävässä vastuualueena on ensisijaisesti mikrobiologian laboratorio, jossa teemme monipuolisesti bakteriologian, mykobakteriologian, mykologian, virologian ja serologian tutkimuksia. Mikrobiologian laboratoriolle ollaan suunnittelemassa uusia laboratoriotiloja kliinisen kemian laboratorion viereen v. 2023.

Kelpoisuusehtona virkaan on laillistettu soveltuva terveydenhuollon ammattitutkinto ja sen lisäksi alansa erikoistumistutkinto tai tehtävään soveltuva yliopistossa suoritettu alempi tai ylempi korkeakoulututkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto tai sosiaali- ja terveydenhuollon hallinnon ja johtamisen opintoja vähintään 60 op. Hakijalle katsotaan eduksi laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon koulutus ja kokemus esimiestehtävistä.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Viran täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Haastattelut tullaan toteuttamaan viikoilla 27 ja 28.

Seinäjoki 20.5.2021

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Raija Hakala
puh. 050 474 3476
raija.hakala(at)epshp.fi

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Kliininen kemia ja mikrobiologia
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat