Apulaisosastonhoitaja, kuvantaminen - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme SataDiag kuvantamiseen Poriin vakinaiseen työhön osaavaa ja työstään innostunutta apulaisosastonhoitajaa Satasairaalan kuvantamisen osastonhoitajan työpariksi. Tehtävään sisältyy työnjohdollisten ja hallinnollisten tehtävien lisäksi osallistumista kliiniseen työskentelyyn. Kokemus esimiestyöstä sekä päivystyskokemus katsotaan eduksi. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, hyvät kouluttautumismahdollisuudet, hyvän perehdytyksen sekä esimiesten vankan tuen.

SataDiag kuvantamisella on useita toimipisteitä eri puolilla Satakuntaa. Satasairaalan kuvantamisyksikössä työskentelee n. 70 työntekijää. Tutkimusvalikoimaamme yksikössä kuuluvat natiiviröntgentutkimukset, läpivalaisututkimukset, magneetti- ja tietokonetomografiatutkimukset, mammografiatutkimukset, angiografiat ja toimenpideradiologia sekä ultraäänitutkimukset. Hakijalta edellytetään laillistetun röntgenhoitajan tutkinnon lisäksi riittävää hallinnollista lisäkoulutusta (vähintään 30 op), kehittämismyönteistä työotetta sekä hyviä johtamis-, yhteistyö- ja organisointitaitoja.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva terveystieteiden tai hallintotieteiden (sosiaali- ja terveyshallintotiede) korkeakoulututkinto, tai alansa erikoistumistutkinto tai terveysalan ylempi ammattikorkeakoulututkinto, tai ammattikorkeakoulututkinto/keskiasteen tutkinto molemmat täydennettynä vähintään 30 opintopisteen hallinnon opinnoilla. Lisäksi kaikissa edellä tarkoitetuissa vaihtoehdoissa terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus ja kokemusta hoitoalan tehtävissä.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Hakemukset, liitteenä tutkintotodistuskopio, lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fii

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

www.satasairaala.fi, www.satadiag.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Saija Nuotiomaa, puh. 044 707 7450 tai sähköposti etunimi.sukunimi@satadiag.fi

Lisätietoja

SataDiag kuvantaminen

SataDiag on Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos, joka tuottaa diagnostisia sekä lääke- ja välinehuollon palveluja. Toimialaamme kuuluvat lisäksi tartuntatautien ehkäisyyn ja hygieniaan liittyvät palvelut. Asiakkaitamme ovat Satakunnan sairaanhoitopiirin omat sekä piirin ulkopuoliset terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköt.Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

Sinulle suositellut työpaikat