Apulaisosastonhoitaja - Lohjan kaupunki

Oletko etsimämme henkilö?

Haemme avosairaanhoidon apulaisosastonhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Apulaisosastonhoitajamme työskentelee saumattomassa yhteistyössä osastonhoitajan, työntekijöiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. Toimenkuvasi sisältää yksikön (kiireettömän- ja kiireellisen vastaanoton) päivittäisjohtamisen lisäksi myös kliinistä hoitotyötä. Työajastasi osa on kliinistä hoitotyötä, mutta suurimmaksi osaksi hallinnollista työtä.

Toimit osastonhoitajan sijaisena hänen lomiensa aikana, jolloin alaisuudessasi työskentelee noin 60 ammattitaitoista työntekijää. Toivommekin, että omaat kokemusta esimiestyöstä ja tunnet muun muassa työvuorosuunnittelun hyvät käytännöt. Osastonhoitajan työparina johdat työyhteisöäsi kohti strategiasta tulevia tavoitteita. Olet avoin muutoksille, eikä muutosjohtaminen ole sinulle täysin vieras käsite.

Arkityömme on toisinaan hektistä ja aiemmin suunnitellut tehtävät saattavat muuttua moneen otteeseen päivän aikana. Toivomme, että koet tämän luontaiseksi työympäristöksesi ja pystyt tekemään nopeita sekä johdonmukaisia ratkaisuita. Sinusta löytyy tiimihenkisyyttä ja asennetta, näyttöjä aktiivisesta ja ratkaisukeskeisestä työskentelystä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan loistavassa työyhteisössämme. Olemme onnistuneet tavoitteissamme parantaa asiakaspalveluamme ja hoidon laatua. Tästä kertoo esimerkiksi se, että asiakastyytyväisyysindeksimme on kiitettävällä tasolla. Lisäksi tarjoamme vahvan kollegiaalisen tuen esimiestyöhösi, jotta voit rohkeasti haastaa ja kehittää itseäsi. Myös kaupunki kehittää ja tukee aktiivisesti ja järjestelmällisesti esimiestyötä, ollen aidosti kiinnostunut työntekijöidensä työhyvinvoinnista.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksestamme, niin ilmiannathan itsesi laittamalla tästä meille viestiä hakemuksen muodossa. Mikäli jokin asia hakemuksessamme jäi mietityttämään, niin otathan rohkeasti yhteyttä tulevaan esimieheesi, avosairaanhoidon osastonhoitaja Johanna Grotelliin. Voit laittaa viestiä joko sähköpostitse osoitteeseen johanna.grotell@lohja.fi tai puhelimella numeroon 044 3740414.

Sinulla tulee olla myös terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus sekä tartuntatautilain 48§ edellyttämä rokotussuoja. Suositeltavaa on soveltuva ylempi korkeakouluasteen tutkinto tai alempi korkeakouluasteen tutkinto taikka alimman korkea-asteen tutkinto täydennettynä soveltuvilla johtamisen tai hallinnon opinnoilla tai sisältyen tutkintoon.

Palkka 2863,96€/kk, KVTES:n mukaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Työntekijöiltä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Haastattelut pidetään vkolla 7.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 12.2.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-2-21. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lohjan kaupunki, Lääkäri- ja hoitajapalvelut
Osoite: Ojamonkatu 36, 08100 Lohja

Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka