Skip to main content
test

Terveydenhuollon palvelujen toimiala, Sairaalapalvelut
Vantaan sairaala, akuutti geriatriset osastot, Peijaksen sairaala
Sairaalakatu 1 , 01400 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:Etsimme Vantaan ja Keravan Hyvinvointialueen sairaalan, osastonhoitaja Tuijan tiimiin apulaisosastonhoitajaa Peijaksen akuuttigeriatriselle osastolle.

Apulaisosastonhoitaja johtaa päivittäisen hoitotyön organisointia ja kehittää sitä. Hän vastaa kliinisen työn toteutumisesta ja sujuvuudesta yhdessä esihenkilötiimin kanssa. Tehtävään sisältyy myös toimintamallien kehittämistä ja jalkauttamista, uusien työntekijöiden ja opiskelijoiden perehdyttämistä sekä kliinistä työtä. Tarjoamme työntekijöillemme moniammatillisen tiimin ja kollega verkoston vahvan tuen sekä alussa tarvittavan perehdytyksen. Kannustamme työyhteisöjä ja työntekijöitä kehittämään toimintakulttuuria ja työtapoja potilaiden parhaaksi. Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen sairaalaan!

Odotamme hoitotyön päivittäisjohtamisesta ja kehittämisestä motivoituvaa sairaanhoitajaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää alan laaja-alaista osaamista sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi kyky itsenäiseen työskentelyyn, paineensietokyky ja kyky toimia joustavasti äkillisesti muuttuvissa tilanteissa ovat tarpeen työn hoitamiseksi. Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta kehittää hoitotyötä ja työyhteisöä. Luemme eduksi akuuttigeriatriseen osaamiseen liittyvän, sisätautipotilaiden hoitoon liittyvän kokemuksen tai koulutuksen ja toivomme sinulla olevan kokemusta muistisairaiden potilaiden hoidosta. Kokemus tai koulutus vastaavien tehtävien hoitamisesta edesauttavat sinua työssä onnistumisessa, mutta tärkeintä on halu oppia lähiesimiestiimissä toimimista. Luemme eduksi: Kokemuksen akuuttihoidosta.

Vantaan sairaala on vuoden 2023 alusta alkaen siirtynyt osaksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen sairaalapalveluja. Hoidamme vantaalaisia, joilla on perusterveydenhuollon keinoin hoidettava akuutti sairaus, kuten äkillinen infektio, keuhko- ja/tai sydänoireita tai yleistilan lasku. Potilaat tulevat osastoillemme Peijaksen päivystyksestä 24/7. Hoidon tavoitteena on palauttaa potilaan toimintakyky ja mahdollistaa näin nopea kotiutuminen. Moniammatillinen tiimimme toimii yhteistyössä muiden potilaan hoitoon ja kuntoutukseen osallistuvien toimijoiden, kuten kotihoidon, kanssa.

Sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala ja liikkuva sairaala.

Voit tutustua meihin instagram #vake_sairaalapalvelut. Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 275 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista. Rakennamme dynaamista ja kehittyvää toimintatapaa voidaksemme lunastaa lupauksemme olla asiakkaan asialla.


Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun. Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.


Tietoa palvelussuhteesta:Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 10.04.2023 tai sopimuksen mukaan -
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Työajan lisätiedot: Yleistyöaika keskimääräinen
Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)
Muu kelpoisuusvaatimus: Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: voimassa olevia I.v- lääkelupia.
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.


Heräsikö kiinnostuksesi?Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Tuija Forss
050 3181568
tuija.forss@vakehyva.fi


Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.

Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme - autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.

Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!

#vakehyva #hyvantekijät

Tutustu työnantajaan
  • Vantaan ja Keravan hyvinvointialue
  • KokoaikatyöTyöpaikkaVakinainen
  • vake-409
  • 6.3.2023 - 3.4.2023 16:00
  • UusimaaVantaaKunta

Sinulle suositellut työpaikat