Apulaisosastonhoitaja, Psykiatrian toiminta-alue - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä psykiatrian toiminta-alueella on haettavana 14.4.2021 mennessä APULAISOSASTONHOITAJAN virka.

Haemme apulaisosastonhoitajaa vakituiseen virkasuhteeseen aikuispsykiatrian vuodeosastolle T8. Osastolla hoidetaan pääasiassa mielialahäiriöitä, voimakasta ahdistuneisuutta, itsetuhoisuutta, persoonallisuusproblematiikkaa, psykoosia, traumaperäistä oireilua ja elämäntilannekriisejä sairastavia potilaita sekä syömishäiriöisiä potilaita. Usein oireiden taustalla vaikuttaa päihdeongelmat.

Apulaisosastonhoitajana vastaat osaltasi vuodeosaston päivittäisestä hoitotyön laadukkaasta ja näyttöön perustuvasta johtamisesta yhteistyössä osastonhoitajan kanssa. Tehtäviisi kuuluvat henkilöstöhallinnollisten tehtävien (esim. osastonhoitajan sijaistaminen, vuorovastaavana toimiminen, työvuorosuunnittelu) lisäksi myös vuodeosaston toiminnan arviointia, suunnittelua sekä kehittämistä yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Työtehtävissäsi korostuvat myös vuorovaikutus- ja moniammatillisen yhteistyön taidot sekä työyhteisö- ja muutosjohtaminen. Pääasiassa työ on päivätyötä, mutta työhösi kuuluu myös kliinistä hoitotyötä. Arvostamme kokemusta lähiesimiestehtävistä. Työhön perehdyttäjänä ja työsi tukena toimii osastonhoitaja. Lisäksi käytössäsi on psykiatrian toiminta-alueen apulaisosastonhoitaja- ja osastonhoitajakollegaverkosto sekä ylihoitajayhteistyö.

Kelpoisuusehtona on laillistettu soveltuva terveydenhuollon ammattitutkinto ja sen lisäksi alansa erikoistumistutkinto tai tehtävään soveltuva yliopistossa suoritettu alempi tai ylempi korkeakoulututkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto tai sosiaali- ja terveydenhuollon hallinnon ja johtamisen opintoja vähintään 60 op.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti.
Viran täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen viran vastaanottamista. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Huom. Hakuaikaa on jatkettu 30.4.2021 saakka.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 24.3.2021

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Maarika Nikkari
puh. 050 474 5871
Ylihoitaja Mikko Ketola
puh. 050 474 4177
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunmi(at)epshp.fi

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Psykiatria
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat