Apulaisosastonhoitaja, Rauman kuvantaminen - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme SataDiag kuvantamiseen Raumalle vakinaiseen työhön osaavaa ja työstään innostunutta apulaisosastonhoitajaa osastonhoitajan työpariksi. Tehtävään sisältyy työnjohdollisten ja hallinnollisten tehtävien lisäksi osallistumista kliiniseen työskentelyyn, mahdollisesti myös muissa alueen toimipisteissä. Kokemus apulaisosastonhoitajan työstä, aluetyöskentelystä sekä päivystyskokemus katsotaan eduksi.

SataDiag kuvantamisella on useita toimipisteitä ja ne sijaitsevat eri puolilla Satakuntaa. Rauman kuvantamisyksikössä työskentelee n. 20 työntekijää. Tutkimusvalikoimaamme Rauman yksikössä kuuluvat natiiviröntgentutkimukset, tietokonetomografiatutkimukset, ultraäänitutkimukset sekä luuntiheysmittaukset.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva terveystieteiden tai hallintotieteiden (sosiaali- ja terveyshallintotiede) korkeakoulututkinto, tai alansa erikoistumistutkinto tai terveysalan ylempi ammattikorkeakoulututkinto, tai ammattikorkeakoulututkinto/keskiasteen tutkinto molemmat täydennettynä vähintään 30 opintopisteen hallinnon opinnoilla sekä kaikissa edellä tarkoitetuissa vaihtoehdoissa terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus ja kokemusta hoitoalan tehtävissä. Lisäksi edellytämme röntgenhoitajan tutkintoa sekä kehittämismyönteistä työotetta, hyviä johtamis-, yhteistyö- ja organisointitaitoja sekä kiinnostusta alueelliseen työskentelyyn.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset, liitteenä tutkintotodistuskopio, lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

www.satasairaala.fi, www.satadiag.fi

Tutustu työnantajaan

Ylihoitaja Karoliina Lohikoski, puh. 050 349 5991 tai osastonhoitaja Mari Kokkomäki-Uusitalo, puh. 044 707 5321 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@satadiag.fi

Liikelaitos SataDiag
Osoite: Steniuksenkatu 2, 26100 Rauma

SataDiag on Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos, joka tuottaa diagnostisia sekä lääke- ja välinehuollon palveluja. Toimialaamme kuuluvat lisäksi tartuntatautien ehkäisyyn ja hygieniaan liittyvät palvelut. Asiakkaitamme ovat Satakunnan sairaanhoitopiirin omat sekä piirin ulkopuoliset terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköt.Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.