Skip to main content
test
Apulaisosastonhoitaja - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haluaisitko yhdistää työssäsi gastroenterologisen ja sisätautisen hoitotyön, sen kehittämisen ja lähijohtamisen? Se on mahdollista, sillä haemme apulaisosastonhoitajaa sisätautien poliklinikalle 24.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Ensisijaisena sijoituspaikkana on Malmin sisätautien poliklinikka.

Sisätautien poliklinikka tarjoaa erikoissairaanhoitolain mukaisia sisätautien vastaanotto- ja konsultaatiopalveluja.

Apulaisosastonhoitaja toimii työyhteisössä osana esihenkilötiimiä ja osastonhoitajan työparina. Apulaisosastonhoitaja huolehtii ja varmistaa osaltaan, että poliklinikalla toteutettava hoitotyö on laadukasta ja vaikuttavaa. Tehtävässä korostuu päivittäinen hoitotyön johtaminen strategisten tavoitteiden mukaisesti sekä moniammatillinen yhteistyö. Työtehtävät sisältävät päivittäisen toiminnan johtamista osastonhoitajan työparina, kliinistä työtä sairaanhoitajana ja hoitotyön kehittämistä.

Apulaisosastonhoitajan työajasta noin puolet kuluu kliinisessä työssä sairaanhoitajan tehtävissä. Loput työajasta täyttyy yksikön päivittäisen toiminnan sujuvuuden vastaamisesta yhteistyössä osastonhoitajan kanssa. Hoitotyön koordinointi, yhteisöllisen työvuorolistan hallinta sekä hoitajien sijoituslistojen ajan tasalla oleminen kuuluvat työtehtäviisi, samoin kuin osastonhoitajan sijaistaminen tämän poissa ollessa. Apulaisosastonhoitajat vastaavat myös opiskelijoista ja tukevat uusien työntekijöiden perehtymistä.

Arvostamme gastroenterologian ja sisätautien osaamista, ja näyttöön perustuvan hoitotyön taitoja sekä Apotti-osaamista. Sinulta toivomme uteliaisuutta ja uskallusta heittäytyä osaksi mukavaa, moniammatillista tiimiämme, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, halua kehittää yksikön toimintaa oman osaamisen ohella sekä kykyä kantaa vastuuta sekä tehdä tarvittaessa itsenäisiä päätöksiä. Kaiken tekemisen ja toiminnan taustalla meillä on aina halu toimia sekä potilaan että työyhteisön parhaaksi, tätä odotamme myös Sinulta. Aiempi kokemus vastaavanlaisissa tehtävissä sekä Titania-järjestelmän osaaminen ovat plussaa, mutta ei välttämätöntä. Edellytämme lääkehoitolupia, työhösi kuuluu myös i.v. infuusioiden antoa, joten tarvitset myös i.v lupaa. Mikäli lääkehoitolupia ei ole, tulee ne suorittaa koeajan aikana.

Työ on päivätyötä arkisin. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehdot:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa

Kliinistä hoitotyötä tekeviltä vaaditaan osaston lääkehoitosuunnitelman edellyttämä lääkehoidon osaaminen.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
-Gastroenterologian ja sisätautien osaaminen
-Apotti-osaaminen
-Love-lääkehoitoluvat+i.v.luvat

Luemme eduksi aikaisemman esihenkilötyökokemuksen ja johtamiskoulutuksen, muun kielitaidon sekä Titania-järjestelmän osaamisen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Laura Kolehmainen laura.kolehmainen@hel.fi, p. 040 671 5378 ark. klo 9-15

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Terveysasemat ja sisätautien poliklinikka

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Siilikuja 3, 00800 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat