test

Apulaisosastonhoitaja, SOTE-keskus, Kangasala

Hakuaika päättyy  29.3.2023 23:59

Oletko hoitotyön osaaja, jota kiinnostaa toimiminen ja kehittyminen lähiesihenkilötehtävissä? Haemme apulaisosastonhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Kangasalan sosiaali- ja terveyskeskukseen. Kangasalan/Pälkäneen vastaanottopalveluissa pääset haastavaan ja monipuoliseen tehtävään ja kehittämään ammatillista kasvuasi hyvässä moniammatillisessa tiimissä.

Apulaisosastonhoitajan työtehtäviin kuuluvat esimerkiksi päivittäisorganisointi, työvuorolistojen tekeminen, toiminnan sujuvuuden ohjaaminen sekä hoitotyön laadun kehittäminen näyttöön perustuen. Lisäksi tehtäviin kuuluu eri tietojärjestelmien hallinnointia. Apulaisosastonhoitaja toimii osastonhoitajan sijaisena ja vastaa erikseen sovituista hallinnollisista tehtävistä. Tarvittaessa apulaisosastonhoitaja osallistuu myös kliiniseen työhön.

Valittavalla henkilöllä on valmiuksia tiedolla johtamiseen, erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä taito rakentavaan palautteen antamiseen. Odotamme sinulta hyvää paineensietokykyä, positiivista, joustavaa ja itsenäistä työotetta. Eduksi katsomme kokemuksen lähijohtamisesta sekä tuntemuksen perusterveydenhuollosta.

Kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus. Lisäksi edellytetään vähintään 30 op:n laajuiset AMK-tasoiset johtamisen ja/tai kehittämisen lisä- tai erikoistumisopinnot tai työkokemuksella hankittu kokemus esihenkilötyöstä.

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE) ja työaika on kokoaikatyö, päivätyö. Koeajan kesto on kuusi kuukautta. Valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta ja hänellä tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33521 Tampere. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Osastonhoitaja Krista Kuusela, krista.kuusela@pirha.fi, p. 040 806 2160. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan