Skip to main content
test
Apulaisosastonhoitaja, Suursuon sairaala - Sosiaali- ja terveystoimiala

Helsingin sairaalassa, Suursuon osastolla 22 on avoinna apulaisosastonhoitajan tehtävä. Yksikössä hoidetaan akuutisti sairastuneita ikäihmisiä, jotka tavoittelevat pikaista kotiinpaluuta. Toteutamme myös palliatiivista- ja saattohoitoa.

Yksikössämme on 20 potilaspaikkaa ja keskimääräinen hoitojakson pituus on 17 vuorokautta. Tavoitteenamme on turvata laadukas ja oikea-aikainen hoito, jotta potilaidemme akuutit sairaudet ja muut moninaiset kotona pärjäämistä vaikeuttavat ongelmat saadaan kartoitettua ja elämä kotona voi jatkua turvallisesti.

Tiimimme on pieni ja monikulttuurinen. Meillä vallitsee vahva yhteishenki ja avoin ilmapiiri. Toimintatapamme kannustavat jaksamaan ja turvaavat kaikkien toimijoiden viihtymisen osastolla.
Apulaisosastonhoitaja muodostaa yksikön esihenkilötiimin yhdessä osastonhoitajan kanssa. Apulaisosastonhoitajalta edellytämme vahvaa yleissairaanhoidollista osaamista, yhteistyötaitoja ja kehittämisorientoitunutta työotetta.

Tehtävässä joudut sietämään jatkuvaa keskeneräisyyttä, aika- sekä/ja esimiesvastuusta johtuvaa painetta. Mutta tehtävässä on erinomainen mahdollisuus oppia henkilöstöjohtamisesta, muutosten eteenpäinviemisestä yksikkötasolla ja yleisesti prosessien johtamisesta. Eli tämä on hyvä positio, jos tavoitteenasi on kasvaa johtamistehtäviin tai muihin itsenäistä päätöksentekoa ja johtamistaitoa vaativiin ammattirooleihin. Saat myös osastonhoitajan vahvan tuen, jotta kykenet onnistumaan tehtävän hoidossa. Työ on kaksivuorotyötä, painottuen arkiaamuihin. Teet myös potilastyötä säännöllisesti. Vastaat opiskelijoista ja tuet osaamisellasi uusien työntekijöiden perehtymistä.

Laitahan hakemusta tulemaan!

Kelpoisuusehdot:

Sairaanhoitaja AMK -tutkinto tai erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai
aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla koulutuksella.

Lisäksi vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa.

Kliinistä hoitotyötä tekeviltä vaaditaan osaston lääkehoitosuunnitelman edellyttämä lääkehoidon osaaminen.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Sini Manninen p. 050 5467236

Lisätietoja

SoTe/SKH/Helsingin sairaala, Suursuon sairaala os.22

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Suursuonlaita 3b, 00630 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat