Skip to main content
test
Apulaisosastonhoitaja: terveyskeskussairaala, Ilomantsi (id6172) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 16.5.2022 mennessä APULAISOSASTONHOITAJAN virka.

Haemme apulaisosastonhoitajaa Ilomantsin yleislääketieteen akuuttisairaanhoidon terveyskeskussairaalaan ikäihmisten palvelujen toimialueelle.

Työtehtäviin kuuluu apulaisosastonhoitajan mielenkiintoiset ja monipuoliset työt yleislääketieteen akuuttistatuksen omaavassa Ilomantsin terveyskeskussairaalassa. Työ on vuorotyönluonteista jaksotyötä.

Apulaisosastonhoitajan tehtävänä on varmistaa yhdessä osastonhoitajan kanssa, että yksikön perustehtävä toteutuu organisaation strategiassa määritettyjen tavoitteiden ja arvojen mukaisesti. Apulaisosastonhoitaja vastaa omalta osaltaan palvelukokonaisuuksien toiminnasta, taloudesta sekä asiakaslähtöisyydestä. Apulaisosastonhoitaja toimii osastonhoitajan sijaisena hänen poissa ollessa. Työstä on 40 % hallinnollista työtä ja 60 % sairaanhoitajan työtä.

Kelpoisuutena apulaisosastonhoitajan virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia terveydenhuollon ammattitehtävissä. Hallinnollinen koulutus ja kokemus katsotaan eduksi.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen. Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävissä toimimisesta.

Tehtäväkohtainen palkka on 2822,73 €/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Virka täytetään 1.6.2022 alkaen.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Kysy lisätietoja: palvelujohtaja Kati Poutanen kati.poutanen@siunsote.fi, puh. 013 330 7316 tai osastonhoitaja Piia Niiranen piia.niiranen@siunsote.fi, puh 013 330 6728

Tehtävää haetaan sähköisesti.

Joensuussa 2.5.2022.

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6172
  • 2.5.2022 - 16.5.2022 23:59
  • IlomantsiPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat