Apulaisosastonhoitaja, TK:n vuodeosasto - Raaseporin kaupunki

Raaseporin kaupunki hakee apulaisosastonhoitajaa terveyskeskuksen vuodeosastolle.

Vastuualueet
Työtehtäviisi kuuluu yhdessä yksikönpäällikön kanssa johtaa ja kehittää toimintaa Raaseporin terveyskeskuksen vuodeosastolla sekä osallistua jokapäiväiseen hoitotyöhön osastolla.

Kelpoisuusvaatimukset
Hakemamme henkilö on sairaanhoitaja AMK tai vastaava. Sinulla saa mielellään olla kokemusta johtamistehtävistä. Monipuolinen työkokemus alalla lasketaan eduksi, samoin kuin näkemys siitä, miten toimintaa voidaan kehittää. Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää yhden ja tyydyttävää toisen kotimaisen kielen taitoa.
Palkkaus KVTES:n ja työn vaativuusarvioinnin mukaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Raaseporin kaupunki soveltaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n mukaista henkilökunnan rokotusvaatimusta.

Henkilökohtaiset ominaisuudet
Edellytämme sinulta sosiaalisia taitoja, kykyä ottaa omaa vastuuta sekä myönteistä suhtautumista uusajatteluun ja muutoksiin. Olet innovatiivinen ja sinulla on kyky opastaa, rohkaista ja inspiroida kanssatyöntekijöitä. Sinulla on lisäksi kyky nähdä kokonaisuudet, olet hyvä tekemään yhteistyötä, tunnet alan ja sinulla on hyvät johtajaominaisuudet.

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Carina Kass-Lundström, puh. 019 289 3068.

Hakemus
Hakemus täytetään osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 332125. Hakuaika päättyy 27.1.2021 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.


Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Carina Kass-Lundström, puh. 019 289 3068.

TK vuodeosasto
Osoite: Sairaalakuja 1, 10600 Tammisaari

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.

Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka Raaseporin kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta