Apulaisosastonhoitaja, toimi, osasto 35 - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme apulaisosastonhoitajaa toimeen osastolle 35.

Tule osaksi työyhteisöä, jossa kollegiaalinen ja sydänpotilaan laadukas hoitotyö on yhteinen tavoite ja voimavara. Osasto 35 on kardiologian vuodeosasto, joka vastaa osaltaan sydänsairauksia sairastavien potilaiden hoidosta. Yhteinen haaste meille kaikille on kehittää toimintaa kohti tulevaisuuden sydänsairaalaa.

Apulaisosastonhoitajana toimit osastonhoitajan työparina hoitotyön johtamisessa. Olet mukana toiminnan organisoinnissa ja moniammatillisen tiimin jäsenenä kehittämässä hoitotyötä sekä potilasprosesseja yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Arvostamme johtamisosaamista ja potilaslähtöistä kehittämisosaamista, muutosprosessien hallintaa sekä hyviä henkilöstöjohtamis- ja tiimityötaitoja. Kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi.

Apulaisosastonhoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai aikaisempi pätevyys tai alan soveltuva alempi korkeakoulututkinto/ aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettyinä riittävillä työnjohdon ja hallinnon opinnoilla sekä riittävä kokemus alansa tehtävissä. Korkeakoulututkinto määrittyy korkeakoulututkintojen järjestämisestä annetun asetuksen (426/2005) mukaisesti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Sanna Kivimäki, p. 040 149 2218 ja vastuualueen ylihoitaja Tarja Hulkko, p.040 684 9537. Sähköposti: etunimi.sukunimi@ppshp.fi.
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Oys, Medisiininen tulosalue, kardiologia, osasto 35
Osoite: Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on innovatiivinen ja dynaaminen terveyspalvelujen tuottaja. Alueen väestö on yli 400 000 asukasta ja heitä palvelee noin 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Oulun yliopistollinen sairaala vastaa erityistason hoidon järjestämisestä koko Pohjois-Suomen väestölle.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.