Apulaisosastonhoitaja tuki- ja liikuntaelinkeskukseen - Tampereen yliopistollinen sairaala

TAMPEREEN YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

NUMEROTUNNISTE 399

APULAISOSASTONHOITAJAN toimi, tuki- ja liikuntaelinkeskuksessa, tuki- ja liikuntaelinkeskuksen leikkausosastolla.

Taysin uudessa D-rakennuksessa sijaitseva tuki- ja liikuntaelinkeskus otettiin käyttöön tammikuussa 2020. Tule-keskuksen leikkausosastolla hoidetaan erikoisalojemme (ortopedia ja traumatologia, käsi- ja plastiikkakirurgia) päivystys- ja elektiivisiä potilaita. Teemme kiinteää yhteistyötä muiden erikoisalojen kanssa, sillä leikkausosastolla leikataan myös pehmytkirurgisia potilaita. Hoitohenkilökuntaa on sijaisineen yli 100.

Sairaala toimii opetussairaalana.

Tehtävän sisältö:
Apulaisosastonhoitajan lähiesimiestehtävä on monipuolinen sisältäen sekä hallinnollisia että hoidollisia tehtäviä.
Apulaisosastonhoitajana organisoit ja kehität leikkausosaston toimintaa moniammatillisessa yhteistyössä sekä huolehdit leikkausosaston päivittäisestä toiminnasta.

Edellytämme sinulta kokemusta anestesiasairaanhoitajan työstä sekä lähiesimiestyöstä leikkausosastolla.

Eduksi katsomme kokemuksen leikkaustoiminnan organisointiin liittyvistä tehtävistä sekä toiminnanohjausjärjestelmän (Opera) käytöstä. Tuki- ja liikuntaelinkirurgisten potilaiden hoitopolun tunteminen luetaan myös eduksi.

Arvostamme vastuullisuutta, hyviä organisointi-, yhteistyö- ja työyhteisötaitoja sekä kykyä toiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä hoidollisesta että taloudellisesta näkökulmasta.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän kehittyvässä organisaatiossa.

Hakukelpoisuus: Kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto ja ylempi korkeakoulututkinto tai laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto ja aikaisemmalla toiminnalla hankittu riittävä esimiestaito.

Työsuhteen tyyppi ja työaika: Vakituinen toimi, kokopäivätyö.

Koeaika: 6 kk.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: SOTE-sopimus, toimi täytetään sopimuksen mukaan.

Vaadittavat todistukset: Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntalain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Tiedustelut: osastonhoitaja Anniina Bäckman, puh. 044 472 8409 tai ylihoitaja Eila Tuomisto puh. 03 311 65227.

Hakumenettely: Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella. Hakemuslomake löytyy Taysin sivuilta http://www.tays.fi/rekrytointi. Toimea voi hakea myös kirjallisella hakemuksella, jossa on mainittava haettavan toimen numerotunniste, nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Hakuaika päättyy 21.10.2021 klo 14.30.

Lisätietoja

http://www.tays.fi/rekrytointi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Anniina Bäckman, puh. 044 472 8409 tai ylihoitaja Eila Tuomisto puh. 03 311 65227

Lisätietoja

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Osoite: Elämänaukio 2, 33520 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat