Skip to main content
test
Apulaisosastonhoitaja, Yhteispäivystys - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme apulaisosastonhoitajaa Yhteispäivystykseen!

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin laajan päivystyksen sairaalan yhteispäivystys tuottaa alueen ympärivuorokautiset päivystyspalvelut Etelä-Pohjanmaalla. Yhteispäivystyksessä työskentelee moniammatillinen n. 80 työntekijän osaava joukko ammattilaisia.

Apulaisosastonhoitajana toimit yhteispäivystyksen ja päivystysosaston esimiestiimin jäsenenä. Olet mukana organisoimassa ja kehittämässä yhteispäivystyksen palveluja ja hoitotyötä asiakaslähtöisesti näyttöön perustuen.

Arvostamme päivystys- ja akuuttihoitotyön kokemusta, johtamis- ja organisointikykyä ja kokonaisuuksien hallintaa. Eduksi luemme kokemuksen työvuorosuunnittelusta. Arvostamme myös laatutietoista, aktiivista ja innostunutta kehittämisotetta päivystyspotilaan hoitotyöhön sekä valmiutta toiminnallisten muutosten johtamiseen. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja joustavuutta. Tehtävässä korostuu päivittäinen hoitotyön johtaminen strategisten tavoitteiden mukaisesti ja moniammatillinen yhteistyö muiden yksiköiden kanssa. Tehtävään kuuluu kliinistä hoitotyötä, myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Kelpoisuusehtona virkaan on laillistettu soveltuva terveydenhuollon ammattitutkinto ja sen lisäksi alansa erikoistumistutkinto tai tehtävään soveltuva yliopistossa suoritettu alempi tai ylempi korkeakoulututkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto tai sosiaali- ja terveydenhuollon hallinnon ja johtamisen opintoja vähintään 60 op.

Virkasuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Viran täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 6.9.2022

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Saija Holkko
Yhteispäivystys
puh. 050 474 5398
Osastonhoitaja Minna Oosi
Päivystysosasto
puh. 050 474 8865
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)epshp.fi

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Yhteispäivystys
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat