test
Apulaisosastonhoitajan virka, Radiologia - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme APULAISOSASTONHOITAJAA virkasuhteeseen radiologian toimintayksikköön!

Radiologian toimintayksikköön kuuluu toimipisteet Etelä-Pohjanmaan keskussairaalassa ja kolmessa alueen toimipisteessä. Apulaisosastonhoitajan työhön kuuluu radiologian työyksiköiden johtaminen yhteistyössä osastonhoitajan, ylilääkärin ja ylihoitajan kanssa sekä sisältää myös röntgenhoitajan työtä.
Työn tavoitteena ovat laadukkaiden kuvantamispalvelujen tuottaminen asiakkaiden tarpeet huomioiden, työyhteisön osaamisesta ja voimavaroista huolehtiminen. Apulaisosastonhoitajan työhön kuuluu mm. hallinnollisia tehtäviä, osastonhoitajan sijaisena toimimista, työvuorosuunnittelua, perehdytykseen liittyviä tehtäviä.

Arvostamme johtamisosaamista ja asiakaslähtöistä kehittämisosaamista, muutosprosessien hallintaa sekä hyviä henkilöstöjohtamis- ja tiimityötaitoja. Lisäksi arvostamme aloitekykyä, sitoutumista tehtävään sekä oman osaamisen kehittämistä toimintalähtöisesti. Kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi. Laitahan hakemusta tulemaan!

Kelpoisuusehtona virkaan on laillistettu soveltuva terveydenhuollon ammattitutkinto ja sen lisäksi alansa erikoistumistutkinto tai tehtävään soveltuva yliopistossa suoritettu alempi tai ylempi korkeakoulututkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto tai sosiaali- ja terveydenhuollon hallinnon ja johtamisen opintoja vähintään 60 op.

Virkasuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Viran täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 16.11.2021

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOIITOPIIRIN KUNTAYHTYM

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Sari Hänninen
puh. 050 474 5432
sari.hanninen(at)epshp.fi

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Radiologia
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat