Apulaispalveluesihenkilö

Hakuaika päättyy  5.7.2024 15:00

TULE MEILLE APULAISPALVELUESIHENKILÖKSI ”Kelpo Kainuuseen, jota kannattaa kehua”

HAEMME APULAISPALVELUESIHENKILÖÄ KAJAANIN ETELÄISEEN KOTIHOITOON 5.7.2024 MENNESSÄ.

Tule meille apulaispalveluesihenkilöksi mukavaan työyhteisöön Kajaanin kotihoitoon, Eteläiseen tiimiin.
Apulaispalveluesihenkilönä sinä työskentelet palveluesihenkilön alaisuudessa ja toimit hänen vuosilomien ja muiden virkavapaiden sijaisena. Tehtävääsi kuuluu kotihoidon työn sisällön kehittämistä, koordinointia ja verkostoitumista yhteistyössä palveluesihenkilön kanssa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja ajokortti on välttämätön.

Sinussa arvostamme:
• asiakaslähtöistä työotetta
• kokemusta kotihoidon työstä
• RAI- mittariston käytön tuntemusta
• hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
• ryhmä- ja tiimityötaitoja
• innostuneisuutta sekä halua ja kykyä kotihoidon kehittämiseen

Me tarjoamme sinulle:
• perehdytyksen tehtävään
• työyhteisön tuen tehtävän hoitamiseen
• Kainuun hyvinvointialueen organisaation mahdollisuudet kehittää kotihoidon prosessia kanssamme
• asiakkaidemme arvostuksen

Kainuun hyvinvointialueella on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten
• ePassin liikunta-, kulttuurietu
• työsuhdepolkupyöräetu
• työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
• kokonaisvaltainen työterveyshuolto

Kajaanin alueella on kolme eri kotihoidon aluetta, joissa jokaisessa on omat palvelu- ja apulaispalveluesihenkilöt. Jokaisella alueella on henkilöstöä n. 50. Meillä toimii moniammatillinen tiimi, jossa työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia ja kotiavustajia. Saamme myös fysioterapeutin tuen tiimiimme. Apulaispalveluesihenkilönä sinulla on käytettävissä vahva palveluesihenkilön ja työyhteisön tuki. Teemme työtä yhdessä, jokainen tuo oman osaamisen tiimimme käyttöön.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8§:n mukainen laillistus sekä lupa toimia terveydenhuollon/ sosiaalihuollon ammattitehtävissä.

Palkkaus on Kainuun hyvinvointialueen vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen 3176,07 €/kk. Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Työ alkaa 1.8.2024, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan palveluyksikköpäällikkö Leena Laurikaiselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun hyvinvointialue, kirjaamo
PL 400
87070 Kainuu
Kuoreen merkintä: "apulaispalveluesihenkilö Kajaani eteläinen tiimi"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023).


Lisätietoja

https://hyvinvointialue.kainuu.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Riitta Keränen puh. 044 797 0198 arkisin klo 9-15 tai apulaispalveluesihenkilö Riitta Vepsäläinen p. 044 797 0613 arkisin klo 9-15.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Kainuun hyvinvointialue on noin 4 000 osaajan työpaikka, jonka tehtävänä on järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut koko maakunnassa. Haluamme olla aidosti hyvä työnantaja. Tarjoamme työntekijöillemme mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kouluttautua. Työilmapiiri meillä on tunnetusti rento ja mukava. Me tuemme täällä kollegoitamme ja panostamme työntekijöidemme viihtymiseen. Kainuussa elämme luonnonläheistä elämää ja palveluiden lisäksi lähellämme on myös runsas kulttuuritarjonta. Maakuntana olemme rautainen yhdistelmä elinvoimaa, huipputeknologiaa ja sujuvaa arkea. Katso Kainuun hyvinvointialueen avoimet työpaikat Kuntarekrystä ja tule työskentelemään kanssamme kainuulaisten hyvinvoinnin puolesta! Tutustu työnantajaan