Skip to main content
test

Kalajoen kaupungin opetuspalveluissa on haettavana

PERUSOPETUKSEN APULAISREHTORIN virka 01.08.2023 alkaen.

Viran sijoituspaikkana on Merenojan yhtenäiskoulu.

Merenojan yhtenäiskoulussa on tällä hetkellä n. 1050 1.-9. luokkien oppilasta ja yli 100 henkilökunnan jäsentä. Koulussa toimii useita erityisopetuksen pienluokkia.

Rehtoritiimi muodostuu rehtorista ja kahdesta apulaisrehtorista, jotka toimivat tiiviissä yhteistyössä tavoitteenaan kehittää Merenojan yhtenäiskoulusta eteenpäin katsova, oppimista ja hyvinvointia tukeva yhtenäiskoulu. Apulaisrehtorilla ei ole opetusvelvollisuutta. Työtehtävien jaosta ja tarkemmasta tehtävänkuvasta sovitaan rehtoritiimissä.

Arvostamme esimieskokemusta, kehittävää ja osallistavaa työotetta, joustavuutta sekä hyvää hallinto-ohjelmien (mm. Primus) tuntemusta.

Viran kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen nro 986/1998 mukaan. Valituksi tulleen on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkka määräytyy OVTES:n mukaan.

Haku tehtävään tapahtuu sähköisesti osoitteessa http://www.kuntarekry.fi 31.5.2023 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Anna-Maria Palo puh. 044 4691 873 anna-maria.palo@kalajoki.fi ja Merenojan yhtenäiskoulun rehtori Mia Rytky 044 4691 853 mia.rytky@kalajoki.fi

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaava Anna-Maria Palo puh. 044 4691 873 anna-maria.palo@kalajoki.fi ja Merenojan yhtenäiskoulun rehtori Mia Rytky 044 4691 853 mia.rytky@kalajoki.fi

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Sivistys- ja hyvinvointipalvelut, Opetuspalvelut, Merenojan yhtenäiskoulu (luokat 1- 9)

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Sinulle suositellut työpaikat