Apulaisrehtori, Hj. Nortamon peruskoulu - Rauman kaupunki

Haemme apulaisrehtoria virkasuhteiseen määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.8.2021-31.7.2022. ensisijaisena sijoituspaikkana Hj. Nortamon peruskoulu.

Hj. Nortamon peruskoulussa annetaan opetusta luokilla 7-9. Lukuvuonna 2021-2022 Hj. Nortamon peruskoulussa opiskelee noin 460 oppilasta.

Apulaisrehtori työskentelee kokonaistyöajassa ja opetusvelvollisuus määräytyy Ovtes:n mukaan. Apulaisrehtorin työnkuvaan kuuluu mm. opetussuunnitelmaan, oppilashuoltoon, henkilöstöhallintoon, koulun toiminnan yleiseen organisointiin (mm. sijaisjärjestelyt), turvallisuuteen, sisäiseen ja ulkoiseen verkostoitumiseen sekä viestintään liittyviä tehtäviä. Hj. Nortamon peruskoulun apulaisrehtori osallistuu Hj. Nortamon peruskoulun ja Karin kampuksen rakennusvaiheen sekä kampuksen toiminnan sisällölliseen suunnitteluun.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Tehtävään valitulta edellytetään opetushallinnon tutkintoa. Hakemukseen on liitettävä jäljennös kelpoisuuden osoittavista todistuksista.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkka- ja palvelussuhdeasiat määräytyvät Ovtes:n mukaisesti.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisessä järjestelmässä (www.rauma.fi/rekry). Tehtävä on kaupunkikohtainen ja se saattaa vielä tulla hoidettavaksi toimialan sisäisin järjestelyin.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote.

Lisätietoja

http://www.rauma.fi
https://peda.net/rauma/koulut/uotilanrinne

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hj. Nortamon peruskoulun apulaisrehtori Janne Malmelin, puh. 044 793 3409,
opetus- ja nuorisojohtaja Hanna Viljanen-Lehto, puh. 044 793 3231,
Hj. Nortamon peruskoulun rehtori Tanja Nurmi, puh. 044 793 3410
(sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@rauma.fi)
Mahdolliset paperihakemukset os. Hj. Nortamon peruskoulu, Nortamonkatu 29, 26100 Rauma. Kuoreen tulee merkitä; "Apulaisrehtori, Hj. Nortamon peruskoulu, RAU-25-154-21".
Alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisessa haastattelutilaisuudessa.

Lisätietoja

Rauman kaupunki, Sivistystoimiala, Opetus ja nuoriso, Peruskoulut, Hj. Nortamon peruskoulu

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Nortamonkatu 29, 26100 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat