Kotkan opetustoimessa on haettavana Kotkan Aikuislukion apulaisrehtorin virka täytettäväksi toistaiseksi 1.8.2021 lukien

Kotkan aikuislukio toimii kaupungin keskustassa Kotkan lyseon tiloissa. Saneeratut yli satavuotiaat jugendrakennukset tarjoavat upeat puitteet ja ajanmukaiset tilat lukiotyöskentelyyn. Aikuislukiossa voi opiskella sekä lukio- että perusopetuksen opintoja. Kaksoistutkintoa tavoittelevat opiskelijat suorittavat lukio-opintonsa aikuislukiossa. Oppilaitoksessa toimii myös useampia maahanmuuttajille suunnattuja aikuisten perusopetuksen ryhmiä.

Toivomme hakijalta osaamista aikuisten lukiokoulutuksen ja perusopetuksen johtamisessa ja kehittämisessä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä hallita erilaisia kokonaisuuksia samanaikaisesti sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Viran laajan tehtäväkentän ja virkatehtävien luonteen vuoksi vaaditaan akuislukion apulaisrehtorin virkaan valittavalta lukion rehtorin kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 2 § mukaisesti. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote.

Virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.kotkanaikuislukio.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat opetustoimenjohtaja Jukka Tanska, puh. 0400 371 396 ja Kotkan Aikuislukion apulaisrehtori Sakari Valtiala puh. 040 482 4788. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@kotka.fi.

Kotkan kaupunki, Opetustoimen vastuualue
Osoite: Kirkkokatu 15, 48100 Kotka

Kotkan kaupungin yleissivistävään koulutukseen kuuluu 16 peruskoulua, kaksi lukiota ja aikuislukio. Opetustoimen tavoitteena on kehittää oppivaa, osaavaa, sivistynyttä ja hyvinvoivaa Kotkaa. Kaupunkimme on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.

Sinulle suositellut työpaikat