Skip to main content
test
Apulaisrehtorin virka, Panula-opisto - Kauhajoen kaupunki

Kauhajoen Panula-opistossa on haettavana

Apulaisrehtorin määräaikainen virka

ajalle 1.8.2022 - 31.12.2022

Panula-opisto on koko Suupohjan alueella toimiva musiikkiopisto, jonka toimipisteet ovat Kauhajoki, Isojoki, Karijoki ja Teuva. Musiikkiopistossamme opiskelee reilu 150 lasta ja nuorta. Panula-opistossa pääset mukaan kehittämään pienehkön, laajalla alueella toimivan musiikkiopiston toimintaa. Keskeisimpiä taitoja apulaisrehtorin työtehtävässä ovat käytännön organisointikyky, tiiminjohto- ja vuorovaikutustaidot sekä tiedottamisen taito.

Etsimme joukkoomme henkilöä, jonka osaamisessa yhdistyvät kokonaisuuksien hallinta sekä musiikkioppilaitoskentän ja opetushallinnon tuntemus. Tehtävässä tarvitaan vahvaa kykyä yhteistyöhön, hyvää kirjallista ja suullista ilmaisua sekä hyviä henkilöstöjohtamisen taitoja. Apulaisrehtori vastaa opistotoiminnan käytännön sujuvuudesta. Työnkuvaan sisältyy opetusvelvollisuus, 10h/vko, jonka sisältö tarkentuu valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti: soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, asianomaisen koulutusmuodon opettajan kelpoisuus sekä työkokemus opettajan tehtävissä.

Virkasuhteen ehdot ja palkkaus ovat kunnallisen opetusalan OVTES:n mukaiset.

Hakemukset (sisältäen CV:n ja tärkeimmät muodollisen pätevyyden osoittavat tutkintotodistuskopiot) lähetetään ensisijaisesti Kuntarekry.fi:n sähköisen hakulomakkeen kautta tai lähetetään joko sähköisesti hyvinvointipalvelut@kauhajoki.fi tai postitse Kauhajoen kaupunki, Panula-opisto, Prännärintie 2, 61800 KAUHAJOKI.

Alkuperäiset kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Haastatteluun kutsutaan viikolla 26 ja haastattelut pidetään torstaina 30.6.2022.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valinnan suorittamisesta.

Hakuaika päättyy 27.6.2022 klo 15.00.

Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta.

Kauhajoen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.kauhajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Opistojen vs. rehtori Anna Pellikka, puh. 040 194 7576
sähköposti: etunimi.sukunimi@kauhajoki.fi
Vs. hyvinvointijohtaja Niina Kiprianoff, puh. 040 184 0113
sähköposti: etunimi.sukunimi@kauhajoki.fi

Lisätietoja

Kauhajoen kaupunki, Hyvinvointipalvelut

Vetovoimainen Kauhajoen kaupunki järjestää ja kehittää alueellaan peruspalveluita sekä luo edellytyksiä asua, tehdä työtä, yrittää ja harrastaa.

Turvallinen ja viihtyisä Kauhajoki on elinvoimainen Kauhajoen seudun hallinnollinen keskus sekä aktiivinen elinkeinoelämän ja sidosryhmien verkottaja, asiantunteva ja tehokas kumppani.

Kaupunki yhdessä siihen liittyneiden kuntien kanssa muodostaa yrittäjäystävällisen ja ihmisläheisen yhteisön, joka hyödyntää verkostoituneita ja kehitty-viä tuotanto- ja palvelumuotoja. Asiantuntijayhteisö muodostaa toimintaympäristön, jossa toiminnot järjestetään hyvinvointia edistävästi, kustannustehokkaasti ja vaikuttavasti. Kauhajoki tunnetaan laadukkaasta lasten kasvatuksesta ja opetuksesta sekä monipuolisista kulttuuri-, liikunta- ja muista vapaa-ajan palveluista. Kauhajoki menestyy materiaalien käsittelyjärjestelmien, maaseutuelinkeinojen, uusiutuvien energia-alojen, elintarvike-, puu- ja palvelualojen osaajana.


Osoite: Hallintoaukio, 61800 Kauhajoki

Sinulle suositellut työpaikat