Apulaistyönjohtajia ja tekniikan harjoittelijoita - Tampereen Infra

Tampereen Infra Oy tuottaa yhdyskuntatekniikan kunnossapito-, rakentamis- ja paikkatietopalveluja sekä kalusto- ja korjaamopalveluja. Me infralaiset rakennamme kotikaupunkimme Tampereen infraa ja pidämme sitä kunnossa, jotta täällä olisi hyvä elää ja asua, mukava harrastaa ja viettää vapaa-aikaa. Visiomme on olla Tampereen seudun arvostetuin infra-alan osaaja ja tavoitteenamme on sujuvoittaa arjen toimintaa ja elämysten hankkimista pitämällä hyvää huolta Tampereesta ja sen viihtyisyydestä. Lyömättömän kaupunkituntemuksen lisäksi vahvuuksiamme ovat joustavuus ja toimintanopeus ennalta arvaamattomissa töissä, palvelujemme toimintavarmuus sekä henkilökuntamme ammattitaito. Haemme apulaistyönjohtajia ja tekniikan harjoittelijoita eri yksiköihin, työ tapahtuu eri puolille kaupunkia.

Kunnossapitopalvelut

Kunnossapitopalvelut huolehtii suuressa osassa Tamperetta katujen ja viheralueiden kunnossapidosta. Myös liikunta- ja leikkipaikkojen, uimarantojen, talviuintipaikkojen, metsien, puiden ja taimistojen hoito kuuluvat monipuoliseen palveluvalikoimaan.

Apulaistyönjohtaja
Tehtäviin kuuluvat kunnossapitopalvelujen työnjohtotehtävät. Tehtävään haetaan tekniikan alan korkeakouluopiskelijaa, esim. AMK-opiskelija, insinööri/rakennusmestari/hortonomi. Työ ajoittuu välille 4.5.-28.8.2020.

Paikkatietopalvelut

Paikkatietopalvelut tuottaa mittauksiin ja tutkimuksiin perustuvaa paikkatietoa. Lisäksi käsittelemme ja luovutamme paikkatietoa asiakkaille. Paikkatietopalveluilla on merkittävä rooli kiinteistöjen ja rakennusten sekä puistojen ja katujen maastoon merkitsemisessä. Toiminta-alueena on koko kaupunki ja kaupungin erillisprojektien kautta myös koko seutukunta.

Tekniikan harjoittelija
Tehtävään haetaan 2 tekniikan harjoittelijaa (esim. ammattiopisto-, AMK-opiskelija maanmittaus-, rakennus- tai yhdyskuntatekniikan alalta). Tehtäviin kuuluu maastomittaustyöt ja maaperätutkimukset. Työ ajoittuu välille 1.6. - 30.8.2020. (aloitus voi olla myös 25.5.)
Ajokorttivaatimus B ajokortti.

Sisäiset palvelut

Apulaistyönjohtaja (liikennemerkkitoimisto)
Tehtäviin kuuluvat työnjohtotehtävät liikennemerkkitoimistossa. Tehtävään haetaan tekniikan tai liikenteen alan korkeakouluopiskelijaa, esim. AMK-opiskelija, insinööri/rakennusmestari. Tehtävään vaaditaan voimassa oleva B-kortti. Työ ajoittuu välille 4.5.-28.8.2020.

Apulaistyönjohtaja (asfaltinvalvonta)
Tehtäviin kuuluvat asfaltinvalvonnan toimisto- ja työnjohtotehtävät. Tehtävään haetaan tekniikan alan korkeakouluopiskelijaa. Työ ajoittuu välille 4.5.-28.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

Apulaistyönjohtaja (Korjaamopalvelut)
Tehtävään haetaan tekniikan/autoalan korkeakouluopiskelijaa, esim. AMK-opiskelija. Tehtäviin kuuluu korjaamon töiden vastaanotto ja esimiestyö. Tehtävään vaaditaan voimassa oleva B-ajokortti, C-ajokortti katsotaan eduksi. Kokemus korjaamotoiminnasta lasketaan eduksi. Työ ajoittuu välille 4.5.-28.8.2020.

Rakentamispalvelut

Rakentamispalvelujen tehtävänä on rakentaa ja peruskorjata mm. katuja, puistoja, liikunta- ja leikkipaikkoja, yleisiä alueita ja vesihuoltoa.

Apulaistyönjohtaja (Rakentamispalvelut)
Tehtäviin kuuluvat katujen, viheralueiden ja verkostojen rakentamiseen liittyvät työnjohtotehtävät. Tehtävään haetaan tekniikan alan korkeakouluopiskelijoita, esim. AMK-opiskelija, insinööri/rakennusmestari. Työ ajoittuu välille 4.5.-28.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviin haetaan Kuntarekryn kautta, hakuaika päättyy 28.2.2020 klo 23:59. Lisätietoa hakemisesta Monetra Pirkanmaa rekrytointipalvelut, puh. 040 806 3184.

Lisätietoja

http://www.tampereeninfra.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoa hakemisesta Monetra Pirkanmaa rekrytointipalvelut, puh. 040 806 3184.

Tampereen Infra / Eri yksiköt
Osoite: Patamäenkatu 18, 33900 Tampere

Tampereen Infra Oy tuottaa yhdyskuntatekniikan kunnossapito-, rakentamis- ja paikkatietopalveluja sekä kalusto- ja korjaamopalveluja. Yhtiö kuuluu Tampereen kaupunkikonserniin ja on täysin Tampereen kaupungin omistama yhtiö. Ensimmäisenä toimintavuonna 2020 yhtiön liikevaihto tulee olemaan noin 51,4 milj. euroa. Vakituisen henkilöstön määrä on noin 320 henkilöä ja Tampereen Infra Oy on liikevaihdon ja henkilöstön lukumäärän perusteella tarkasteltuna yksi merkittävimmistä Tampereen kaupungin omistamista yhtiöistä.