Apulaisylihammaslääkäri, virka - Porvoon kaupunki

Apulaisylihammaslääkäri, virka - Porvoon kaupunki

Porvoon kaupungin sosiaali - ja terveystoimi hakee apulaisylihammaslääkäriä vakituiseen virkaan, vastuualueenaan oikomishoito, 1.8.2019 alkaen.

Kelpoisuusvaatimuksena on oikomishoidon erikoishammaslääkäri. Monipuoliset työtehtävät kattavat koko väestön. Käytössämme on koko terveyskeskuksessa Effica-
tietojärjestelmä.

Palkkaus ja työehdot ovat KVTES:n lääkärisopimuksen ja kokemuksen mukaiset.
Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Koeaika on kuusi kuukautta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lähetä hakemuksesi 3.6.2019 klo 9.00 mennessä Hae työpaikkaa-linkin kautta. Hakemukseen liitetään CV

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi

Lisätietoja antaa ylihammaslääkäri Sari Holmberg puh. (019) 520 4303, 0400 479 303, sari.holmberg@porvoo.fi

Suun terveydenhuolto
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan