Apulaisylilääkäri, avoterveydenhuolto - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin terveydenhuollossa on haettavana APULAISYLILÄÄKÄRIN virka avoterveydenhuoltoon.

Apulaisylilääkäri työskentelee hyvinvointikeskuksen lääkäreiden lähiesimiehenä ja vastaa hyvinvointikeskuksen lääketieteellisestä johtamisesta. Työaika on osin hallintoa ja osin kliinistä työtä. Ilta- ja viikonloppupäivystyksen osalta virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus Oulun seudun yhteispäivystyksessä.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva erikoislääkärin pätevyys ja lääkärin oikeudet. Lisäksi hakijalta edellytetään riittävää alan tuntemusta, johtamiskokemusta sekä strategian mukaista kehittämishalukkuutta. Arvostamme lisäksi kokemusta terveyskeskustyöstä, moniammatillisesta tiimityöstä, työn kehittämisestä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä.

Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen 2020-21 ja paikallisen sopimuksen mukaan.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Oulun kaupunki käyttää viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/11569/2020. Hakemukset on toimitettava 4.12.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Liisa Kylmänen, p. 044 703 4174 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Terveyspalvelut
Osoite: 90015 Oulun kaupunki

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Oulun kaupunki on savuton työpaikka.