test

Apulaisylilääkäri, Ekks ihotaudit, Lappeenranta

Hakuaika päättyy  11.2.2023 23:59

Haemme apulaisylilääkäriä ihotautien erikoisalalle. Poliklinikallamme on ylilääkärin viran lisäksi yksi erikoislääkärin virka, joka on vakinaisesti täytettynä. Poliklinikallamme työskentelee lisäksi 3 sairaanhoitajaa ja osastosihteeri.
Työ on pääosin polikliinisesti tapahtuvaa. Tarvittaessa käytössämme on uudessa K-sairaalassa osastopaikka vuodepotilaalle.

Ihotautien poliklinikalla tehdään alueemme epikutaanitestit ja prick-testit. Käytössämme on kaksi kapeakaista-UVB valohoitolaitetta, joista toisessa on myös UVA-valohoitomahdollisuus. Lisäksi käytössämme on SUP-valohoitolaite. Potilastietojärjestelmänä on Lifecare.

Järjestämme joustavat mahdollisuudet osallistua valtakunnallisiin ja ulkomaisiin koulutuksiin sekä kursseille korvaten kustannukset LS:n mukaan ja antaen palkallisen virkavapaan. Sairaalassamme on mahdollisuudet monipuoliseen lääkärin työhön.

Kelpoisuutena virkaan vaaditaan ihotautien erikoislääkärin pätevyys ja hyvä suomen kielen taito. Apulaisylilääkärin tehtävässä myös lyhennetty työaika on mahdollinen.

Alueellamme on hyvät vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet ja kaunis luonto

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme virassa 6 kk koeaikaa.

Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta. Työhakemuksen voi toimittaa myös sähköpostitse: kirjaamo.hva@ekhva.fi tai kirjeitse: Etelä-Karjalan hyvinvointialue, Kirjaamo, Valto Käkelän katu 3, 53130 LAPPEENRANTA

Ylilääkäri Elina Alatalo, p. 044 791 5717 tai medisiinisen osaamiskeskuksen ylilääkäri Minna Linna, p. 044 791 5701, etunimi.sukunimi@ekhva.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä ja yksi Suomen tehokkaimmista hyvinvointialueista. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Tutustu työnantajaan