Skip to main content
test

Vahvistamme lääkäritiimiämme ja haemme apulaisylilääkäriä Espoon sairaalaan neurologiselle kuntoutusosastollemme.

Työsi osastolla on monipuolista. Toimit osaston seniorina ja tehtävääsi kuuluu keskeisesti erikoistuvien lääkäreiden ohjaaminen. Kollegiaalista tukea saat koko sairaalan seniorikunnalta, johon kuuluu toistakymmentä erikoislääkäriä.

Espoon sairaala sijaitsee Jorvin sairaalakampuksella, ja yliopistollisen sairaalan läheisyys takaa täydet konsultaatio-, tutkimus- ja hoitomahdollisuudet. Espoon sairaala avattiin maaliskuussa 2017. Sairaalan viihtyisät ja modernit tilat on suunniteltu erityisesti kuntoutusta tukeviksi.

Neurologian kuntoutusosastolla on 45 potilaspaikkaa ja nämä on jaettu kolmeen pienryhmään. Jokaisessa pienryhmässä on oma lääkäri. Neurologisen kuntoutusosaston potilaat tulevat Jorvin ja Meilahden neurologisilta osastoilta, Töölön neurokirurgiselta osastolta ja Jorvin sairaalan päivystyksestä. Suurimmat potilasryhmät ovat ikäihmisten AVH/ICH/ traumat, mutta potilaissa on myös muita neurologisia ja geriatrisia potilasryhmiä. Terapiaresurssi on hyvä ja osaava ja moniammatillinen työryhmä tukee työtäsi osastolla.

Työhön ei kuulu päivystämistä, mutta voit halutessasi tehdä kliinistä lisätyötä osastopäivystäjänä päivystysosastollamme viikonloppuisin.

Tarjoamme ison työnantajan henkilöstöedut, kuten työmatkatuen, liikunta- ja kulttuuriedun, edullisen pysäköintimahdollisuuden sekä mahdollisuuden osallistua monipuolisiin sisäisiin ja ulkopuolisiin koulutuksiin. Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. 1.1.2023 lähtien siirrymme Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle.
Työn voit aloittaa 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään viimeistään 30.9.2022 klo 15.45 mennessä.

Tervetuloa mukaan joukkoomme!


Työpaikan nimi ja osoite: Espoon sairaala, Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Työaika: 38h 15min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n ja 48 a §:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Tehtävä edellyttää erikoislääkärin tutkintoa soveltuvalta erikoisalalta.

Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/terveys/espoon-sairaala

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Vanhusten palvelut, Espoon sairaala, Neurologinen kuntoutusosasto 3
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöVirkasuhde
  • ESPOO-02-1302-22
  • 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan
  • Palkka: 6355,47 €/kk
  • Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus
  • 24.8.2022 - 13.10.2022 15:45
  • KuntaLääkäritTerveydenhuoltoalaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antavat:
ylilääkäri Hannele Ekstam
043 826 6891 13.9. 2022 lähtien
johtava ylilääkäri Roope Leppänen
046 877 2628 26.8.2022 lähtien
etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Vanhusten palvelut, Espoon sairaala, Neurologinen kuntoutusosasto 3

Tervetuloa hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijöiden joukkoon!

Espoon sairaalassa hoidetaan Espoon, Kirkkonummen ja Kauniaisten aikuisikäisiä kuntalaisia. Sairaalassamme työskentelee yli 400 hoidon ja kuntoutuksen ammattilaista. Vuonna 2017 valmistuneessa Espoon sairaalassa on 247 potilaspaikkaa, joista yhden hengen huoneisiin sijoittuu 240.

Sairaalan toiminnot: - Neljä kuntoutusosastoa ja päivystysosasto - Palliatiivisen ja saattohoidon osasto - Kotisairaala - Liikkuva sairaala LiiSa - Kotiutustiimi - Poliklinikka

Sairaala on osa Jorvin sairaalakampusta, jossa Espoon sairaala ja HUS Jorvin erikoissairaanhoito tekevät tiivistä yhteistyötä. Yliopistollisen sairaalan läheisyys takaa täydet konsultaatio-, tutkimus- ja hoitomahdollisuudet.

Espoon sairaalassa periaatteena on kotoa kotiin: Sairaalassaolon aikana potilas itse sekä jokainen ammattilainen työskentelevät kotiutumisen edellytysten saavuttamiseksi. Toimintaa ohjaavat potilaan tarpeet ja yhdessä sovitut tavoitteet.

Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana!


Osoite: Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat