test
Apulaisylilääkäri - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Haemme Kajaanin terveyskeskussairaalaan erikoislääkäriä kliiniseen työhön ja osastolla toimivien lääkäreiden esimieheksi sekä sairaalan johtamiseen yhdessä osastonhoitajan kanssa.

Sairaala toimii syyskuun loppupuolelta alkaen kokonaan Kainuun uuden keskussairaalan tiloissa. Tk-sairaalassa on uudessa sairaalassa perusterveydenhuollon akuuttiosasto, akuuttigeriatrinen osasto, jossa lääkärinä toimii geriatri sekä vaativan kuntoutuksen osasto, johon on keskitetty maakunnan aivoverenkiertohäiriöpotilaiden osastokuntoutus.
Apulaisylilääkäri tekee suurimman osan työstään potilastyötä tarpeen mukaan eri osastoilla. Apulaisylilääkäri toimii tk-sairaalan lääkäreiden lähiesimiehenä. Apulaisylilääkärin esimies on terveyskeskuspalveluiden ylilääkäri.

Pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistettu erikoislääkäri soveltuvalla erikoisalalla. Myös erikoistumisen loppuvaiheessa olevat voidaan huomioida erikoislääkärihakijan puuttuessa.
Kielitaitovaatimus on hyvä suomen kielen taito.

Palkkaus on kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen ja Kainuun soten tva:n mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Marjut Hoviselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "apulaisylilääkäri, tk-sairaala"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan
  • Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaanhoidonpalvelut, Kajaanin terveyskeskussairaala, akuuttiyks.
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • KAI-05-381-21
  • sopimuksen mukaan
  • Kunnall. lääkärien virkaehtosop. + tva
  • 18.11.2021 - 27.12.2021 15:00
  • LääkäritTerveydenhuoltoalaKajaaniKainuu

Yhteystietomme

Ylilääkäri Marjut Hovinen, marjut.hovinen@kainuu.fi, puh. 044 797 4105

Lisätietoja

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaanhoidonpalvelut, Kajaanin terveyskeskussairaala, akuuttiyks.

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Osoite: Sotkamontie 13, 87300 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat