Apulaisylilääkäri, lastenneurologia, Tampere

Hakuaika päättyy  9.8.2024 23:59

Haemme apulaisylilääkäriä vakituiseen virkaan lastenneurologian vastuualueelle.

Lastentautien vastuualueella hoidamme alle 18-vuotiaita lapsia ja nuoria, jotka tarvitsevat somaattista erikois-sairaanhoitoa. Vastuualueeseemme kuuluvat lastenneurologian, lastenkirurgian ja perinnöllisyyslääketieteen erikoisalat, ja kaikki yksikkömme sijaitsevat Tays Keskussairaalan kampuksella.

Apulaisylilääkärinä tehtäviisi kuuluu potilastyö lastenneurologian yksikössä. Lisäksi tehtävänäsi on yksikön toiminnan ja lastenneurologian erikoisalan kehittäminen yhteistyössä eri ammattiryhmien kanssa turvallisen ja laadukkaan asiakaspalvelun varmistamiseksi. Työhösi sisältyy myös muita hallinnollisia tehtäviä. Sairaalamme on opetussairaala, joten osallistut myös erikoistuvien lääkäreiden koulutukseen.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja ammatillisesti haastavan työn sekä kehittämismyönteisen ja motivoituneen työyhteisön
- mahdollisuuden osallistua työn ja toiminnan kehittämiseen
- Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa työnantajana monipuoliset työsuhde-edut, kuten esimerkiksi vuosittaisen Epassi-edun, tyhy-toimintaa, Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan sekä työterveyshuollon.

Eduksi katsomme tutkimusaktiivisuuden sekä kokemuksen yliopistosairaalassa työskentelystä. Arvostamme yhteistyökykyä ja kehittämisaktiivisuutta sekä halua ammatilliseen kehittymiseen muuttuvassa toimintaympäristössä. Virassa on päivystysmahdollisuus. Kelpoisuusehtona on lasten neurologian erikoislääkärin tutkinto.

Aloitusajankohta tehtävässä on sovittavissa ja kyseessä on kokoaikatyö, johon sisältyy päivystysmahdollisuus. Koeajan kesto on kuusi kuukautta. Sinun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastasi kuukauden sisällä työn aloittamisesta, ja työhöntulotarkastus tehdään työterveydessämme. Sinulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys. Alaikäisten kanssa työskentelemään valittavan henkilön tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemus Kuntarekryssä.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa (ajalla 5.-9.8.) vastuualuejohtaja Päivi Leikkola, 044 472 2991 ja (ajalla 24.-28.6. ja 5.-9.8.) ylilääkäri Outi Saarenpää-Heikkilä, 044 472 8189. Sähköpostit ovat muotoa etuni-mi.sukunimi@pirha.fi.

Tiedustelut hakemiseen liittyen voit lähettää meille sähköpostilla rekrytointi@pirha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan