Apulaisylilääkäri/Mielenterveys- ja päihdepalvelut - Tampereen kaupunki

Haemme Tampereen kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluihin apulaisylilääkäriä vakituiseen virkaan. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Tampereen kaupungin mielenterveyspalveluissa on järjestelmällisesti pyritty kehittämään ja hyödyntämään metodi- ja psykoterapia perusteisia hoitomuotoja.

Apulaisylilääkäri toimii kliinisenä johtajana moniammatillisessa yksikössä. Verkostoituminen, alueellinen ja valtakunnallinen yhteistyö eri toimijoiden kanssa sekä opetustyö kuuluvat apulaisylilääkärin tehtäviin. Apulaisylilääkäri osallistuu kliiniseen potilastyöhön sekä konsultoi. Apulaisylilääkäri toimii myös esimiestehtävissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu psykiatrian erikoislääkäri. Työssä tulee hallita lääkehoito, psykososiaalinen sekä terapeuttinen hoito. Työssä tarvitaan erinomaista suullista ja kirjallista viestintätaitoa sekä ICT-taitoja.

Työssä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, yhteistyökyky sekä joustavuus. Arvostamme koulutus- ja kehitysmyönteisyyttä sekä laaja-alaista näkemystä psykiatriasta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa ylilääkäri Heljä Savolainen, puh. 040 800 7388 ja hoitotyön päällikkö Anu Vähäniemi, puh. 040 800 7387, sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Hakuaika päättyy 29.9.2020. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Vt. ylilääkäri Heljä Savolainen, p. 040 800 7388 ja hoitotyön päällikkö Anu Vähäniemi, p. 040 800 7387, sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Sosiaali- ja terveyspalvelut / Mielenterveys ja päihdepalvelut lääkärit
Osoite: 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!