Apulaisylilääkäri, radiologia - Varkauden kaupunki

Varkauden sosiaali- ja terveydenhuolto on saanut kansallisestikin tunnustusta aktiivisesta kehittämisestä ja innovatiivisista ratkaisuistaan. Nyt pääsemme maaliskuussa 2020 muuttamaan koko SOTE-sektorin kanssa uusiin, meille räätälöityihin tiloihin, joissa olemme lähellä toisiamme ja pääsemme kehittämään moniammatillista yhteistyötä entisestään.

Saman katon alla meillä toimii erikoissairaanhoidon poliklinikat, ympärivuorokautinen päivystyspiste sekä uusissa tiloissa moderni yhteisosasto, jossa eri alojen lääkärit toimivat yhteistyössä potilaan parhaaksi ja tukevat toistensa työtä. Tavoitteena meillä on uusien tilojen myötä rakentaa saumatonta yhteistyötä erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon välille. Olemme ketteräliikkeinen ja sopivankokoinen organisaatio, jossa toiminnan kehittäminen on sujuvaa.

Nyt haemme RADIOLOGIAN APULAISYLILÄÄKÄRIÄ 19.1.2021 klo 15 mennessä

Kollegoiden arvioimana meillä on hyvän kuvanlaadun tuottavat nykyaikaiset laitteet sekä pätevä ja mukava henkilökunta. Potilasmateriaalimme on monipuolista. Työn lisäksi meillä jää myös vapaa-aikaa, sillä työmäärä on kohtuullinen ja päivystysvelvoitetta ei ole.

Kuopiosta Varkauteen on järjestetty päivittäin maksuton kuljetus. Palkkaus on kilpailukykyinen ja oman palkkatoiveen voit esittää. Räätälöimme yhdessä työnkuvasi Sinulle mielekkääksi, esimerkiksi erilaiset osa-aikaiset ratkaisut ovat mahdollisia.

Viran kelpoisuusehtona on radiologian erikoislääkärin tutkinto. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös alan erikoistuvat lääkärit huomioidaan haussa.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Virkaa haetaan ensisijaisesti tämän ilmoituksen sähköisellä hakulomakkeella, johon on mahdollista liittää CV tai ansioluettelo sekä opinto- ja työtodistukset skannattuina. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitetaan sosiaali- ja terveysjohtajalle ja toimitetaan osoitteeseen Varkauden sosiaali- ja terveyskeskus, Ahlströminkatu 6, PL 208, 78201 Varkaus. Kuoreen merkintä: Apulaisylilääkärin virka.

Lisätietoja

http://www.varkaus.fi

Tutustu työnantajaan

Vastaanottopalvelujen ylilääkäri Jyrki Kyynäräinen 044 444 2669
jyrki.kyynarainen@varkaus.fi

Varkauden kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Savontie 55, 78300 Varkaus

Varkauden kaupunki on ainutlaatuisen teollisuusperinnön rakentama kansainvälisen energiateknologiaosaamisen keskus Keski-Savossa, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.