Apulaisylilääkäri - Sosiaali- ja terveystoimiala

Kotisairaalan apulaisylilääkärinä olet kehittämässä Suomen suurinta kotisairaalaa. Kotisairaalassa hoidamme sekä akuuttipotilaita että palliatiivisia ja saattohoitopotilaita heidän omissa kodeissaan.

Kotisairaalaan kuuluu myös Helsingin palliatiivinen poliklinikka, joka on osa HYKS-alueen palliatiivista hoitoketjua. Apulaisylilääkärin toimenkuva painottuu palliatiiviseen hoitoon, jota annetaan sekä palliatiivisella poliklinikalla että potilaiden kodeissa.

Apulaisylilääkärin tehtäviin kuuluu sekä kliinistä potilastyötä että hallinnollista työtä ylilääkärin tukena. Teet monipuolista ja vaikuttavaa työtä tiiviissä työyhteisössämme: ohjaat ja koulutat kollegoita ja rakennat yhteistyötä hoitoketjussa ja organisaatioiden välillä.

Tehtäväkohtainen palkka on 6009,89 euroa/kk ja TK-liitteen mukaiset toimenpide- ja käyntipalkkiot. Rekrytointilisä mahdollinen.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-03-1229-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.


Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus virkaan soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alansa tehtävissä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Palliatiivisen hoidon erityispätevyys luetaan eduksi.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Helsingin sairaala, Kotisairaala
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-1229-21
  • 1.11.2021
  • 23.8.2021 - 22.9.2021 15:00
  • LääkäritHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Ylilääkäri Taina Toivanen,
Taina.A.Toivanen@hel.fi,
0505300590

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Helsingin sairaala, Kotisairaala

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Suursuonlaita 3 b, 00630 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat