Skip to main content
test
Apulaisylilääkäri: tehohoito, Joensuu (id6352) - Siun sote

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan eli 13 kuntamme ja erikoissairaanhoidon vastaus soteorganisaation luomisessa. Meillä integraatio on toteutettu jo vuoden 2017 alussa, joten palaset ovat löytäneet paikkansa ja toiminta sekä yhteistyö työntekijöiden välillä onnistuu. Henkilöstöä on noin 7300 ja tuotamme kaikki sote-, ympäristöterveyden- ja pelastustoimen palvelut 161 774 asukkaallemme.

Siun sotessa on haettavana 8.8.2022 mennessä APULAISYLILÄÄKÄRIN virka, tehohoito

Haemme moderniin tehohoidon klinikkaamme apulaisylilääkäriä. Tällä hetkellä keskussairaamme anestesiologian ja tehohoidon klinikassa työskentelee kaikkiaan 20 lääkäriä. Teho- ja tehovalvonta-osastollamme hoidetaan vuodessa noin 1000 potilasta ja hoitopäiviä kertyy n. 2300. Teho- ja tehovalvontaosastolla on tällä hetkellä käytössä 12 potilaspaikkaa. Anestesiologin palveluja tarvitaan sairaalassamme vuosittain n. 14 500 kertaa. Arkena talossa on kaksi päivystävää anestesialääkäriä ja virassa on mahdollista keskittyä pelkästään tehohoitoon. Talo mahdollistaa myös laajemman toimenkuvan anestesia- ja tehohoidon parissa halukkaille. Uudet teho- ja tehovalvontaosasto sekä leikkaussalin heräämötilat on otettu käyttöön 2020. Sairaalassamme on edustettuna kaikki konservatiiviset ja operatiiviset erikoisalat avosydänkirurgiaa ja neurokirurgiaa lukuun ottamatta. Yhteistyö muiden erikoisalojen kanssa on mutkatonta.

Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala. Kukaan ei onnistu yksin, tarvitsemme juuri Sinua.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Hakijalta edellytetään erikoislääkärin pätevyys anestesiologian ja tehohoidon erikoisalalta, perehtyneisyyttä ja ammatillista osaamista tehohoidosta sekä hyvää yhteistyökykyä. Tehohoidon lisäkoulutus katsotaan eduksi tehtävän hoitamisessa. Kielitaitovaatimus on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Sairaala tarjoaa hyvät mahdollisuudet jatkokoulutukseen, sekä tieteelliseen tutkimustyöhön.

Virka täytetään sopimuksen mukaan ja virassa on koeaika. Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen ja paikallisen linjauksen mukaisesti. Autamme myös asunnon etsinnässä.

Kysy lisätietoja: Ylilääkäri Sanna Pohjanpaju sanna-maria.pohjanpaju@siunsote.fi p. 013 330 3769 27.6. - 8.8.2022 tai palvelupäällikkö Johanna Turtiainen johanna.turtiainen@siunsote.fi p.013 330 3990

Virkaan haetaan sähköisesti.

Joensuussa 10.6.2022

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6352
  • 10.6.2022 - 8.8.2022 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat