Apulaisylilääkäri - Tampereen kaupunki

Apulaisylilääkäri - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin mielenterveyspalveluissa on järjestelmällisesti pyritty kehittämään ja
hyödyntämään metodi- ja psykoterapia perusteisia hoitomuotoja. Syömishäiriöyksikkö on kehittyvä yksikkö ja tarjoaa mielenkiintoisen mahdollisuuden osallistua uusien toimivien hoitokäytäntöjen luomiseen.

Haemme Tampereen kaupungin mielenterveys- ja päihdepalvelujen syömishäiriöyksikön työryhmään apulaisylilääkäriä vakituiseen virkaan. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Apulaisylilääkäri toimii kliinisenä johtajana moniammatillisessa yksikössä, jossa on sekä päiväosasto että poliklinikka.
Verkostoituminen, alueellinen ja valtakunnallinen yhteistyö eri toimijoiden kanssa sekä opetustyö kuuluvat apulaisylilääkärin tehtäviin.
Apulaisylilääkäri osallistuu kliiniseen potilastyöhön sekä konsultoi.

Työilmapiiri on Tampereella perinteisesti ollut yhteistyötä arvostava ja kannustava, jolloin hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja tasa-arvoisuus vuorovaikutuksessa korostuvat. Arvostamme koulutus-ja kehitysmyönteisyyttä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu psykiatrian tai nuorisopsykiatrian erikoislääkäri.
Työssä tulee hallita lääkehoito, psykososiaalinen sekä terapeuttinen hoito. Työssä tarvitaan
erinomaista suullista ja kirjallista viestintätaitoa sekä ict-taitoja. Työssä korostuvat hyvät vuorovaikutus ja neuvottelutaidot, yhteistyökyky sekä joustavuus. Katsomme eduksi somaattisen osaamisen ja kliinisen työkokemuksen syömishäiriöistä.

Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa ylilääkäri Merja Kokkala, p. 0444811006, merja.kokkala@tampere.fi ja apulaisylilääkäri Ulla Katariina Roivainen, p. 0408063024, ulla.roivainen@tampere.fi

Hakuaika päättyy 5.12.2019

Voit jättää hakemuksesi myös sähköpostitse hr.pirkanmaa@monetra.fi
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

lilääkäri Merja Kokkala, p. 0444811006, merja.kokkala@tampere.fi ja apulaisylilääkäri Ulla Katariina Roivainen, p. 0408063024, ulla.roivainen@tampere.fi

Tampereen kaupunki, Mielenterveys ja päihdepalvelut, Syömishäiriöyksikkö
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!