Siirrymme syksyllä 2020 tiimi-työparimalliin, ja tarvitsemme panostasi mallin edelleen jalostamiseen. Nuorten lääkäreiden ohjaus on myös oleellinen osa tehtävääsi oman vastaanottotyön lisäksi. Työnkuvaan voidaan liittää koulutusylilääkärin tai TAYS:n perusterveydenhuollon yksikön aluekouluttajan tehtävät, jolloin oman vastaanoton työmäärä vähenee.

Meidän joukkoon on helppo tulla! Riihimäen seudun terveyskeskus tunnetaan työyhteisönä, jossa viihdytään hyvin! Olemme aidosti kiinnostuneita kehittämään toimintaamme ja palveluprosesseja. Tarjoamme lääkäreille räätälöidyn työnkuvan, mahdollisuuden joustavaan työaikaan, kilpailukykyisen palkan, koulutusmyönteisen työyhteisön ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit! Panostamme hyvään perehdytykseen, koulutukseen ja kouluttautumiseen. Erikoistumiskoulutusta tarjoamme yleislääketieteessä ja geriatriassa. Jos olet kiinnostunut tutkimuksen tekemisestä, selvitämme mahdollisuuksia puolestasi. Riihimäen sairaala kuuluu mm. Tampereen yliopiston koordinoimaan, 23 terveyskeskuksen muodostamaan TUTKA-tutkijaterveyskeskusverkostoon.

Lisätietoja

https://riihimaenseudunterveyskeskus.fi/

Tutustu työnantajaan

va. johtajaylilääkäri Minna Mantila p. 019 758 5510, minna.mantila@riihimaki.fi tai vs. ylilääkäri Päivi Saari, p. 019 758 5937, paivi.saari@riihimaki.fi

Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä, Avoterveydenhuolto
Osoite: Kontiontie 77, 11120 Riihimäki

Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä vastaa Riihimäen seudun perusterveydenhuollosta. Kuntayhtymään kuuluvat Hausjärven ja Lopen kunnat sekä Riihimäen kaupunki, väestöpohja yhteensä noin 47 000.