test
Apulaisylilääkäri, virka, kuvantaminen - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Tule osaksi Oulun yliopistollisen sairaalan lastenradiologian huippuosaajien muodostamaa tiimiä! Haemme apulaisylilääkärin virkaan lastenneuroradiologiaan perehtynyttä radiologian erikoislääkäriä. Apulaisylilääkäri toimii B-röntgenissä ja hänen tehtäviinsä kuuluu lastenradiologian työ ja lastenneuroradiologian kehittäminen sekä erikoistuvien radiologien kouluttaminen käytännön työssä. Virkaan sisältyy päivystysvelvollisuus.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, työhön sitoutumista, aktiivista otetta työn kehittämiseen sekä tieteellistä aktiivisuutta. Kokemus lastenneuroradiologiasta katsotaan eduksi. Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää usean vuoden kokemusta lastenneuroradiologian diagnostiikasta

Kelpoisuusvaatimuksena apulaisylilääkärin virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla ja LKT:n arvo tai LT:n tutkinto. Virkaan soveltuva erikoisala on radiologia.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa ylilääkäri Marko Nikki, p. 040 590 9778, s-posti marko.nikki@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, OYS Sairaanhoidon palvelukeskus, OYS Diagnostiikka, Kuvantaminen

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Kajaanintie 50, 90029 Oys

Sinulle suositellut työpaikat