Skip to main content
test
Apulaisylilääkäri, virka, nuorisopsykiatria - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme apulaisylilääkäriä virkaan Oulun yliopistollisen sairaalan Psykoosit ja nuorisopsykiatrian osaamiskeskukseen.

Nuorisopsykiatrian alueella tutkitaan ja hoidetaan nuoruusikäisiä potilaita, joilla on mielenterveyden ongelmia. Apulaisylilääkärin tehtävänä on vastata moniammatillisten tutkimusten ja hoitojen toteuttamisesta aluksi nuorisopsykiatrian osastolla. Tilanteessa, jossa erikoissairaanhoitoon kohdistuu merkittäviä rakenteellisia uudistuksia, tehtävänkuvaan voi tulla muutoksia.

Arvostamme monipuolista kliinistä osaamista nuoruusikäisten potilaiden hoidossa ja erikoistuvien lääkäreiden ohjauksesta. Odotamme virkaan valittavalta yhteistyökykyä, kiinnostusta toiminnan kehittämiseen, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tarjoamme erikoissairaanhoidon kehittyvän työympäristön sekä monipuolisen ja haastavan työn.

Apulaisylilääkärin viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla ja LKT:n arvo tai LT:n tutkinto.

Virkaan valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.oys.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osaamiskeskuksen johtaja Juha T. Karvonen, p. 0400 254 063. Sähköposti: juha.karvonen@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, OYS Psykiatria, Psykoosit ja nuorisopsykiatria

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat