Apulaisylilääkäri - Vaasan kaupunki

Apulaisylilääkäri - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupunki hakee apulaisylilääkäriä koti- ja laitoshoidon sairaalapalveluihin vakituiseen virkaan.

Vaasan kaupunginsairaalassa hoidetaan äkillisesti sairastuneita sekä kuntoutetaan potilaita, joiden sairaus ei vaadi erikoissairaanhoitoa. Hoidon tavoitteena on parantaa akuutti terveysongelma sekä vahvistaa potilaan toimintakykyä ja siten mahdollistaa kotona asuminen. Sairaalassa toimii myös lääkinnällinen intervallihoidon yksikkö, saattohoito-osasto sekä kotisairaala.

Apulaisylilääkäri työskentelee pääasiallisesti osastoilla, usein myös konsultoivana lääkärinä. Erikoislääkärinä hän toimii myös kouluttajana erikoistuville lääkäreille koulutusoikeuksien myötä. Hakijalta edellytetään kykyä toimia kaikissa sairaalan yksiköissä.

Apulaisylilääkäri toimii sijaisena ylilääkärille tarvittaessa, myös johtoryhmissä. Hänen tulee myös osallistua sairaalatoiminnan kehittämiseen sekä tarvittaessa osallistua nimettynä työryhmiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys.
Tehtävään edellytetään erikoislääkärin tutkintoa geriatrian, sisätautien tai yleislääketieteen erikoisaloista.

Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen hallitseminen (kielitodistus).

Edellytämme hakijalta koti- ja laitoshoidon tuntemusta.

Palkkaus lääkärisopimuksen ja paikallisen sopimuksen mukaisesti.
Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) sekärokotustodistus.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Ylilääkäri Markus Råback puh. 06 325 1111 tai markus.raback(at)vaasa.fi

Sosiaali- ja terveystoimi / Laitoshoito
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Sosiaali- ja terveystoimen lähes 2000 osaajaa ovat asukkaiden tukena arjessa uuden elämän ensihetkiltä hyvään vanhuuteen asti. Ammattilaisemme työskentelevät vaasalaisten terveyden, sosiaalisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden parissa. Kun menet terveysasemalle, hammaslääkäriin, tarvitset tukea elämän hallinnassa tai vaikkapa fysioterapiaa, ottavat osaajamme sinut vastaan. Tukea on tarjolla myös kotiosoitteessa muun muassa kotihoidon ja palveluasumisen myötä.

Tutustu työnantajaan