Skip to main content
test
Apulaisylilääkärin viransijaisuus - Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä, PoSa, hakee

APULAISYLILÄÄKÄRIÄ viransijaisuuteen 1.9. - 31.12.22, aloitusaika sovittavissa.

Haemme joukkoomme yleislääketieteen erikoislääkäriä tai muun alan erikoislääkäriä, jolla on kokemusta sekä terveyskeskuslääkärin monialaisesta työstä että hallinnollisista tehtävistä. Apulaisylilääkärin tehtäviin kuuluu terveyskeskuslääkärin työn lisäksi vastaanoton ja osaston lääkäreiden lähiesimiehen tehtävät yhdessä ylilääkärin kanssa erikseen määritellyllä tavalla. Apulaisylilääkäri toimii ylilääkärin sijaisena ja edustajana mm. kokouksissa sekä osallistuu toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Hyvinvointialueelle siirtymistä valmistelemme maakunnan kanssa. Apulaisylilääkäri vastaa lääkäreiden työvuorosuunnittelusta.

PoSa toimii opetusterveyskeskuksena. Apulaisylilääkärin työnkuvaan kuuluu rekrytointiin osallistuminen yhdessä ylilääkärin kanssa sekä uusien työntekijöiden ja lääketieteen opiskelijoiden ohjaaminen ja perehdyttäminen. Tehtävään sisältyy myös erikoistuvien lääkäreiden ja yleislääketieteen erityiskoulutuksessa olevien lääkäreiden ohjausta ja neuvontaa. Apulaisylilääkärin tehtävässä edellytetään kyvykkyyttä moniammatilliseen yhteistyöhön. Työnkuvaan kuuluu terveyskeskuslääkärin tehtäviä kuten vastaanottotoimintaa erikseen sovittavalla sektorilla oman kiinnostuksen / erityisosaamisalueen mukaan , päivystysvelvollisuutta ei ole, päivystys on ulkoistettu.

Hakijalta edellytämme hyvää yhteistyökykyä, joustavuutta ja kehittämismyönteisyyttä. Eduksi katsomme lisäksi ennakkoluulottoman asennoitumisen terveydenhuollon muutostarpeisiin. Viran kelpoisuusehtona on yleislääketieteen tai muu soveltuva erikoislääkärin pätevyys. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Rokotusten osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtäväkohtainen palkka 9180 €/kk (+ kokemuslisät ja toimenpidepalkkiot). Työn alkamisesta ja palkasta voidaan neuvotella.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi 26.8.2022 klo 15.00 mennessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Tarvittaessa tuemme työn ja muun elämän yhteensovittamisessa. Osittainen etätyö on mahdollista, myös 50 % hallinnolliset tehtävät ilman potilastyötä on mahdollista järjestää.


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Margit Seppälä margit.seppala@eposa.fi tai puh. 044 577 3200

Lisätietoja

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

www.eposa.fi / tule meille töihin


Osoite: Tapalankatu 20, 38700 Kankaanpää

Sinulle suositellut työpaikat