Apulaisylilääkärin virka - Raaseporin kaupunki

Apulaisylilääkärin virka - Raaseporin kaupunki

Oletko juuri sinä uusi apulaisylilääkärimme?

Oletko kiinnostunut johtajuuskysymyksistä? Haluatko olla mukana kehittämässä ja vaikuttamassa avoterveydenhuollon ja sairaanhoidon vastaanottotoimia ympäristössä, jossa katto on korkealla ja jossa osaamistasi ja näkemyksiäsi arvostetaan ja missä sinulla on mahdollisuus jättää työstäsi pysyvä jälki? Haluamme antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua kehittyvän organisaation toimintaan, joka tuottaa yhteiskunnallista hyötyä. Organisaatiossamme on rohkean ja tarkoituksenmukaisen johtamisen kautta toteutettu tärkeitä toimia nykyaikaisen ja hyvin toimivan kunnallisen hoidon aikaansaamiseksi keskittyen kuntalaisiin.

Kelpoisuus ja työkokemus
Haemme Suomessa laillistettua, erikoistunutta lääkäriä. Eduksi laskemme kokemuksen perusterveydenhuollosta ja johtamiskokemuksen. Sinulla on erinomaiset taidot yhdessä ja hyvät taidot toisessa kotimaisessa kielessä. Odotamme sinulta intoa kehittää toimintaa ja kouluttaa henkilökuntaa. Koeaika on 6 kuukautta.

Tarjoamme
Mahdollisuuden työskennellä nuorten lääkäreiden ohjauksen parissa sekä oman yleislääkärityön Karjaan tai Tammisaaren terveysasemissa. Työhön voi kiinnostuksesi mukaan kuulua myös henkilöstövastuuta/opetusta ja kehitystyötä tiimin kanssa. Olemme kiinnostuneet juuri siitä, mitä sinulla on meille tarjottavana. Etätyömahdollisuudesta, esimerkiksi päivä viikossa, voidaan neuvotella. Työnohjausta voidaan pyynnöstä järjestää.

Jos asut pääkaupunkiseudulla, tarjoamme mahdollisuuden ilmaisiin työmatkoihin.

Raasepori noudattaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n mukaisia henkilöstön rokotusvaatimuksia.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään johtava lääkäri Tove Wide, tove.wide@raasepori.fi, puh. 019 289 2233, tai ylilääkäri John Shaw, john.shaw@raasepori.fi, puh. 019 289 3058.

Kiinnostuitko?
Tässä rekrytoinnissa teemme yhteistyötä SOURCE Executive:n kanssa. Rekrytointikonsultti Jonna Ramm-Schmidt vastaa kysymyksiin puhelimitse tai sähköpostilla, puh. 050 559 9940, jonna.ramm-schmidt@source-executive.fi. Viestintä on luottamuksellista.

Hakemus
Hakemus täytetään osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 242295. Hakuaika päättyy 16.9.2019 klo 15.00. Odotamme mielenkiinnolla hakemustasi!

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään johtava lääkäri Tove Wide, tove.wide@raasepori.fi, puh. 019 289 2233, tai ylilääkäri John Shaw, john.shaw@raasepori.fi, puh. 019 289 3058

TK-Raasepori
Osoite: Raasepori, 10611 Raasepori

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.
Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan