Apulaisylilääkärin virka, jatkettu hakuaika - Raaseporin kaupunki

Oletko sinä Raaseporin uusi apulaisylilääkäri?

Oletko kokenut yleislääkäri ja onko työurasi siinä vaiheessa, että voisit edistää sitä parhaiten jakamalla osaamistasi vastakoulutettujen lääkäreiden kanssa? Samalla saisit kannustusta oman osaamisesi päivittämiseen laatutyön ja koulutuksen avulla. Raasepori tekee yhteistyötä Helsingin yliopiston kanssa ja koulutusterveyskeskuksella on hyvä maine. Haluamme jatkaa tämän toiminnan kehittämistä niin asukkaiden kuin nuorten kollegoiden hyväksi heidän ammatillisessa kehityksessään. Työ tapahtuu yhteistyössä avovastaanoton ja vanhuspalvelujen ylilääkäreiden sekä tutorlääkärin kanssa.

Kelpoisuus ja työkokemus
Haemme Suomessa laillistettua, erikoistunutta lääkäriä. Eduksi laskemme kokemuksen perusterveydenhuollosta ja esimiestyöskentelystä. Sinulla on erinomaiset taidot yhdessä ja hyvät taidot toisessa kotimaisessa kielessä. Odotamme sinulta intoa kehittää toimintaa ja kouluttaa henkilökuntaa. Koeaika on kuusi kuukautta.

Tarjoamme
Mahdollisuuden työskennellä nuorten lääkäreiden ohjauksen parissa sekä oman yleislääkärityön Karjaan tai Tammisaaren terveysasemalla. Työhön kuuluu myös henkilöstövastuuta ja kehitystyötä tiimisi kanssa. Etätyömahdollisuudesta voidaan neuvotella. Työnohjausta voidaan pyynnöstä järjestää.
Jos asut pääkaupunkiseudulla, tarjoamme mahdollisuuden ilmaisiin työmatkoihin.

Raaseporin kaupunki noudattaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n mukaisia henkilöstön rokotusvaatimuksia.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään johtava lääkäri Tove Wide, tove.wide@raasepori.fi, puh. 019 289 2233, tai ylilääkäri John Shaw, john.shaw@raasepori.fi, puh. 019 289 3058.

Hakemus
Hakuaika pidennetään. Täytä hakemus osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 288284. Hakuaika päättyy 1.6.2020 klo 15.00. Odotamme mielenkiinnolla hakemustasi!

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään johtava lääkäri Tove Wide, tove.wide@raasepori.fi, puh. 019 289 2233, tai ylilääkäri John Shaw, john.shaw@raasepori.fi, puh. 019 289 3058.

Raaseporin terveyskeskus
Osoite: Itäinen Rantakatu 9, 10650 Tammisaari

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.

Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka Raaseporin kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta