Apulaisylilääkärin virka, Neurologia (id2427) - Siun sote

Apulaisylilääkärin virka, Neurologia (id2427) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTELLE POHJOIS-KARJALAAN!
Kaikki 14 kuntaamme sekä erikoissairaanhoito laittoivat hynttyyt yhteen järjestäen sosiaali- ja terveyspalvelut. Käytämme yhteistä potilasjärjestelmää. Meillä pääset turvaamaan arkea 170 000 asukkaalle. Laajan päivystyksen sairaalamme kruunattiin NLY-kyselyssä viiden tähden koulutuspaikaksi.
Siun sotessa on haettavana 31.10.2019 mennessä APULAISYLILÄÄKÄRIN virka, Neurologia
Tervetuloa Pohjois-Karjalaan! Sairaalamme sijaitsee luonnonkauniissa yliopistokaupungissa Joensuussa, jossa on hyvät harrastusmahdollisuudet. Sairaalamme toiminta on edistyksellistä ja monipuolista. Sairaala tarjoaa hyvät mahdollisuudet jatkokoulutukseen ja tieteelliseen tutkimustyöhön.
Haemme Pohjois-Karjalan keskussairaalaan neurologian apulaisylilääkäriä. Lääkäri työskentelee monipuolisesti neurologian klinikan eri työpisteissä (poliklinikka, akuuttiosasto, päivystyspoliklinikka, kuntoutusosasto). Sairaalamme on laajan päivystyksen keskussairaala.
Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoissairaanhoidossa erikoislääkärin pätevyys neurologialta. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden on koeaika.
Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.
Palkkaus on kilpailukykyinen. Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa ja asunnon etsimisessä.
Kysy lisätietoja neurologian ylilääkäri Jussi Sipilä jussi.sipila@siunsote.fi p. 013 330 3873 tai palvelupäällikkö, ylilääkäri Juha Mustonen p. 013 330 3485 juha.mustonen@siunsote.fi
Virkaan haetaan sähköisesti.
Joensuussa 2.9.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2427
  • 2.9.2019 - 31.10.2019 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!