Apulaisylilääkärin virka, Psykiatrian poliklinikka (id2454) - Siun sote

Apulaisylilääkärin virka, Psykiatrian poliklinikka (id2454) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTELLE POHJOIS-KARJALAAN!
Kaikki 14 kuntaamme laittoivat hynttyyt yhteen järjestäen sosiaali- ja terveyspalvelut. Käytämme yhteistä potilasjärjestelmää. Meillä pääset turvaamaan arkea 170 000 asukkaalle. Täällä voit aidosti kokea neljä vuodenaikaa.
Siun sotessa on haettavana 31.10.2019 mennessä APULAISYLILÄÄKÄRIN virka, Psykiatrian poliklinikka
Siun soten psykiatrian poliklinikka vastaa alueen erikoissairaanhoidon kiireettömästä avohoidosta. Olemme jakautuneet neljään erikoistuneeseen työryhmään. Psykoosi-, mieliala-, neuropsykiatrinen- ja käyttäytymisterapeuttinen työryhmä.
Haemme apulaisylilääkäriä Joensuun psykiatrian poliklinikalle. Ensisijaiseen työnkuvaan kuuluu käyttäytymisterapeuttisen tiimimme lääkärin työ ja vastuu myös siihen linkittyvän dialektisen käyttäytymisterapian (DKT-tiimi) hoitomallin potilaista. Tehtävä on virka-aikaista päivätyötä. Tarjoamme kivat työkaverit ja kertakaikkisen hyvän palkan.
Meillä on mahdollista suorittaa myös psykiatrian ja yleislääketieteen erikoistumiseen liittyviä palveluita. Myös osa-aikatyö on mahdollista.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä psykiatrian erikoislääkärin pätevyys. Mikäli erikoislääkäreitä ei hakijoissa ole, voidaan virkaan valita määräaikaisesti muu tehtävään soveltuva laillistettu lääkäri. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Lisäksi edellytämme hyvää suomenkielen taitoa.
Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.
Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Noudatamme lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa ja asunnon etsimisessä.
Kysy lisätietoja palvelupäällikkö, ylilääkäri Antti Liuska p. 013 330 3408 antti.liuska@siunsote.fi
Virkaan haetaan sähköisesti.
Joensuussa 2.9.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2454
  • 2.9.2019 - 31.10.2019 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!