Apulaisylilääkärin virka, Radiologia (id3758) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTELLE TÖIHIN!

Siun sote on maakunnan yhteinen kokonaisuus, johon kuuluvat kaikki sote-palvelut. Jo yli kolme vuotta toimineessa organisaatiossa palaset ovat löytäneet paikkansa ja yhteistyö työntekijöiden välillä on helppoa. Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi ja työaikoihin. Myös muut elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat meillä kohdillaan. Yhdessä turvaamme Pohjois-Karjalan maakunnan 170 000 asukkaan arkea.

Siun sotessa on haettavana 30.11.2020 mennessä APULAISYLILÄÄKÄRIN virka, radiologia

Toivotamme Sinut tervetulleeksi töihin Joensuuhun radiologian osastolle keskussairaalan kuvantamiskeskukseen! Meille toiminnan ja työntekijöiden osaamisen kehittäminen on tärkeää. Radiologialla työskennellään huippuosaajien kanssa ajanmukaisissa tiloissa. Käytössämme on uudenaikaiset laitteet.

Meillä halutaan aktiivisesti huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista. Tarjoamme työn kehityksen kärjessä ja hyvät koulutusmahdollisuudet. Meillä on mahdollisuus myös etätyöhön. Haemme nyt osaavaan joukkoomme radiologian apulaisylilääkäriä! Apulaisylilääkäri toimii tarvittaessa ylilääkärin sijaisena.

Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys radiologialta. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Palkkaus on kilpailukykyinen. Noudatamme lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa ja asunnon etsimisessä.

Kysy lisätietoja: kuvantamiskeskuksen palvelupäällikkö Pentti Rautio p. 013 330 3767 pentti.rautio@siunsote.fi tai radiologian ylilääkäri Perttu Puhakka p.013 330 3721 perttu.puhakka@siunsote.fi.

Virkaan haetaan sähköisesti.

Joensuussa 4.11.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-3758
  • 4.11.2020 - 30.11.2020 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!