Apuvälinealan asiantuntija - Länsi-Pohjan sairaanhoitopiiri

Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä, hoitotyön ja somaattisen erikoissairaanhoidon tulosalueella, on haettavana

APUVÄLINEALAN ASIANTUNTIJAN SIJAISUUS
ajalle 2.9.2019 - 8.5.2020

Sijoituspaikkana on Alueellinen apuvälinekeskus.

Kelpoisuusehtona on fysioterapeutin, toimintaterapeutin tai apuvälineteknikon AMK-tutkinto.

Työssä vaaditaan erityisesti vahvaa oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä vahvoja ATK-taitoja. Eduksi katsotaan aiempi kokemus apuvälineiden kanssa työskentelystä. Työtä tehdään kaiken ikäisten asiakkaiden kanssa.

Alueellisen apuvälinekeskuksen sairaalan toimipisteen työntekijöiden työnkuvaan kuuluu mm. vaativat kodinmuutostyöarviot, sähköisten liikkumisen apuvälineiden arviot sekä lasten apuvälinearvioinnit. Työ sisältää kotikäyntejä talon autolla, joten ajokortti on välttämätön. Tarvittaessa tehdään yhteistyötä asiakkaan tukiverkoston ja yhteistyötahojen kanssa.

Palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Sairaalamme on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.lpshp.fi

Osastonhoitaja Eeva-Liisa Heikkinen, puh. 040 358 2099, eeva-liisa.heikkinen@lpshp.fi tai apuvalinekeskus@lpshp.fi

Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Osoite: Kauppakatu 25, 94100 Kemi

Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin muodostavat Kemin ja Tornion kaupungit sekä Keminmaan, Simon, Tervolan ja Ylitornion kunnat. Tavoitteenamme on edistää alueen ihmisten hyvinvointia tarjoamalla laadukasta, oikein kohdennettua hoitoa potilasta kunnioittaen yhteistyössä kuntien, perusterveydenhuollon ja pohjoisen Suomen sairaanhoitopiirien kanssa. Kehitämme osaamistamme ja palveluitamme, jotta voimme tarjota nykyaikaista ja asiantuntevaa hoitoa myös tulevaisuudessa.

Tutustu työnantajaan