Apuvälineteknikko - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä on haettavana apuvälineteknikon toimi Turun yliopistollisen keskussairaalan Asiantuntijapalveluiden palvelualueen Alueellisessa apuvälinekeskuksessa. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin Alueellinen apuvälinekeskus sijaitsee Turun naapurissa, Raision sairaalassa.

Tuotamme erikoissairaanhoidon lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälinepalveluita alueemme asukkaille laajan yhteistyöverkostomme kanssa ja vastaamme koko sairaanhoitopiirin apuvälinepalveluiden koordinoinnista ja kehittämisestä. Lisäksi palvelemme alueen kuntia perusapuvälineiden osalta yhteisen alueellisen toimintamallin mukaan. Alueellisessa apuvälinekeskuksessa työskentelee hieno joukko apuvälinealan ammattilaisia; fysio-, toiminta- ja puheterapeutteja, apuvälineteknikkoja, osastonsihteereitä, lääkintälaitemekaanikkoja, AAC-ohjaaja sekä mikrotukihenkilö.

Apuvälineteknikon ensisijaisiin työtehtäviin kuuluu erikoissairaanhoidon potilaiden apuvälinepalveluprosessin toteuttaminen yhdessä monialaisen tiimin kanssa. Työskentelet sekä valmisapuvälineiden että yksilöllisten apuvälineiden apuvälinepalveluprosessien parissa tehden potilaiden apuvälinetarpeen arviointeja, apuvälineiden sovituksia ja luovutuksia. Olet mukana myös oman alasi asiantuntijana tiimimme muiden jäsenten kanssa toteuttamassa ja kehittämässä alueemme apuvälinepalveluprosesseja entistä laadukkaammiksi.

Tehtävän kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/1994 mukainen pätevyys.

Effector-potilastietojärjestelmän tuntemus, ruotsinkielen taito sekä aikaisempi työkokemus julkisen sektorin apuvälinepalveluissa katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn Alueellisessa apuvälinekeskuksessa tiimimme toisena apuvälineteknikkona. Apuvälineteknikolta odotamme innostusta ja monipuolista osaamista ja näkökulmia apuvälinepalveluihin sekä hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja. Valitulta edellytämme sitoutumista strategiaamme, joustavaa asennetta ja palveluhenkisyyttä.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Tiedusteluihin vastaa palveluyksikön päällikkö Mariann Kylmäniemi, p. 040 834 6224.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks palvelualue 1 Asiantuntijapalvelut
Osoite: Sairaalakatu 5, 21200 Raisio

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!