Skip to main content
test
Är du Korsholms vuxeninstituts nya rektor? - Mustasaaren kunta

Korsholms kommun söker en rektor till vuxeninstitutet för fast anställning från och med den 1 augusti 2022. Vi söker dig som är social, har god kommunikationsförmåga och har lätt för att skapa och upprätthålla relationer. Du har framåtanda och idérikedom och kan utveckla vårt institut. Som rektor hos oss får du möjlighet att påverka ditt arbete och vår resa framåt.
Som rektor erbjuder vi dig arbete i en dynamisk miljö, i ett tvåspråkigt institut som ordnar allmänbildande utbildning, grundläggande konstundervisning för barn och ungdomar samt uppdragsutbildningar. Vår verksamhet karakteriseras av mångsidighet och flexibilitet och kursutbudet byggs upp årligen på basen av det lokala utbildningsbehovet, dvs kommuninvånarnas önskemål.

Vi värdesätter ledarskapsutbildning eftersom du leder ett team av heltidsanställda lärare, administrativ personal och ca 140 timlärare per år. Erfarenhet av offentlig förvaltning eller motsvarade arbete är till din fördel eftersom du ansvarar för och bereder Vuxeninstitutets ärenden till Välfärdsutskottet.

Du förutsätts ha goda sociala färdigheter, goda kunskaper och färdigheter i IT, god kommunikationsförmåga och genuint intresse för området.

Arbetet innebär även budgetansvar och samarbete inom och utanför organisationen.
Du deltar i den dagliga, operativa verksamheten och ansvarar för att de fastställda målen nås.

Behörighetskrav
1) högre högskoleexamen
2) behörighet som lärare
3) tillräcklig arbetslivserfarenhet som lärare
4) examen i undervisningsförvaltning i enlighet med grunder som godkänts av Utbildningsstyrelsen, minst 25 sp av universitetsstudier inom undervisningsförvaltning eller på annat sätt förvärvad tillräcklig kunskap inom undervisningsförvaltning samt
5) god förmåga att förstå, tala och skriva svenska och finska

Den som väljs till tjänsten ska uppvisa ett godkänt utlåtande om sitt hälsotillstånd innan tjänsten tillsätts. Prövotiden är sex månader. Lönesättning enligt UKTA.

Den sökande ska uppvisa betyg och övriga intyg vid en eventuell intervju.
Välkommen med din ansökan via Kuntarekry, arbetsnyckel 439812, senast 24.5.2022 kl. 15.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Otto Domars, otto.domars@korsholm.fi, tfn 044 424 0342

Lär dig mer om oss

Korsholms kommun, Välfärdstjänster, Korsholms vuxeninstitut

Korsholms kommun är en tvåspråkig landsbygds- och skärgårdskommun i Vasaregionen med 19 400 invånare. Vårt strategiska mål är att vara växande och viljestark. I Korsholm är invånarna i centrum. Vår välfärd bygger på delaktiga och engagerade Korsholmare. Korsholms kommun erbjuder service av hög kvalitet, mångsidiga och unika boendemiljöer, ett rikt socialt kapital, välmående företag och en sund ekonomi. I Korsholm är det nära överallt: till naturen, till servicen, till arbetsplatsen och ut i världen. Korsholms kommun har ca 1100 anställda inom olika sektorer. Välkommen med din ansökan till oss!


Adress: Skolvägen 1, 65610 Mustasaari

Sinulle suositellut työpaikat