Arboristi - Jyväskylän kaupunki

Kaupunkirakenteen toimialan Liikenne- ja viheralueiden palvelualue vastaa kaupungin yleisten alueiden infran hallinnasta ja metsien hoidosta, pysäköinninvalvonnasta, viljelypalstatoiminnan järjestämisestä, yksityistieavustusten hoitamisesta, seudullisesta joukkoliikenteestä, jätehuollon viranomaistehtävistä sekä kunnallistekniikan investointien rakennuttamisesta.

Haemme viherpalvelut -palveluyksikköön

ARBORISTIA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2.1.2020 alkaen.

Arboristi suunnittelee ja toteuttaa yksittäisten puiden ja puuryhmien perustamis- ja istutustoimenpiteitä sekä muita puun elinkaaren ja toiminnallisen merkityksen mukaisia toimintoja. Tehtäviin kuuluvat puiden rakenne- ja hoitoleikkaukset sekä latvuksen pienennys- ja muotoleikkaukset. Työssä tehdään puille kuntoarviointeja ja huonokuntoisia puita poistetaan eri tekniikoin. Arboristin vastuulla on puurekisterin ajantasaisuus ja hallinta. Tehtäviin sisältyy tarvittaessa myös muita kaupungin viheralueilla esiintyviä töitä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on arboristin ammattitutkinto. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi tehtävään valitulla tulee olla oma-aloitteisuutta ja itsenäinen työskentelyote. Eduksi luetaan kokemus vastaavista tehtävistä, valmius ohjata muita työntekijöitä työtehtävissä sekä monipuolinen osaaminen viheralan työtehtävissä. Tehtävässä edellytetään myös BE-ajokorttia.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haasteita tarjoavan tehtävän mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Käytössäsi on myös kaupungin henkilöstöedut ja monipuoliset osaamisen kehittämisen mahdollisuudet.

Tehtävä alkaa 2.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Tehtävän palkkaus ja muut ehdot noudattavat Kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimusta (TTES).

Haastattelut pyritään järjestämään keskiviikkona 18.12. sekä torstaina 19.12. Haastatteluihin kutsutaan henkilökohtaisesti hakuajan päättymisen jälkeen.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Viherpalvelupäällikkö Tuija Pajunen puh. 014 266 2048 tai puistomestari Jari Moilanen puh. 014 266 8037. sähköpostitse: tuija.t.pajunen@jyvaskyla.fi ja jari.moilanen@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!