test
Arkeologi - Kotkan kaupunki

Kymenlaakson museo on alueellinen vastuumuseo, joka sijaitsee Kotkan kantasatamassa Merikeskus Vellamossa, arkkitehtuurisesti yhdessä Suomen hienoimmista museorakennuksista.

Haemme Kymenlaakson museon alueellisen työn tiimiin toista vakinaista arkeologia. Arkeologin tehtävät painottuvat aluevastuumuseon lakisääteisiin viranomaistehtäviin, kuten lausuntojen laatimiseen ja viranomaisneuvotteluihin. Lisäksi työhön kuuluu kohdetarkastuksia ja muita arkeologisia kenttätöitä sekä niihin liittyvää raportointia ja tietorekistereiden ylläpitoa. Mahdolliset arkeologiset projektit rahoitushakuineen ovat osa arkeologin tehtäviä yhteistyössä museon toisen arkeologin ja muun henkilökunnan kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on museoalalle soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, pääaineena arkeologia sekä riittävä perehtyneisyys arkeologiseen kulttuuriperintöön ja museotyöhön. Hakijalla tulee olla kokemusta viranomaistehtävien hoitamisesta ja riittävä kenttätyökokemus. Tärkeää on myös erilaisten rekisterien hallinta. Kymenlaakson alueen tuntemus helpottaa tehtävien hoitoa.

Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, aktiivista otetta työhön, yhteistyökykyä, viestintä-ja valokuvaustaitoja sekä tietotekniikan hallitsemista. Hanke- ja projektiosaamisesta on hyötyä työtehtävien hoidossa. Koko maakuntaan ulottuvissa tehtävissä vaaditaan ajokortti.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Tehtäväkohtainen palkka on 2 842,06 €/kk + mahdolliset työkokemuslisät. Virka täytetään 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kk:n koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

museotoimenjohtaja Kirsi Niku kirsi.niku@kotka.fi puh. +358 40 706 9643 tai intendentti Marja Salmijärvi marja.salmijarvi@kotka.fi puh. +358 40 350 6367

Lisätietoja

Kotkan kaupunki, Kulttuuri- ja museoala

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Tornatorintie 99, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat