Arkeologi - Oulun kaupunki

Museo- ja tiedekeskus Luuppi on omaperäinen historian, taiteen ja tieteen kokonaisuus. Luupin keräämät ja vaalimat pohjoiset tarinat kerrotaan eteenpäin yleisölle historian, tieteen ja taiteen keinoin yhdeksässä käyntikohteessa, joista suurimpia ovat Pohjois-Pohjanmaan museo, Oulun taidemuseo, Tiedekeskus Tietomaa, Turkansaaren ulkomuseo ja Kierikkikeskus.

Haemme nyt Museo- ja tiedekeskus Luuppiin ARKEOLOGIA määräaikaiseen virkaan ajalle 1.9.2021 - 31.12.2022.

Arkeologisen kulttuuriperinnön asiantuntijaviranomaisena toimivan arkeologin tehtäviin kuuluvat maankäytön suunnitteluhankkeiden arviointi, lausuntojen valmistelu, viranomaisneuvotteluihin osallistuminen, maastokäynnit, rekisterien ylläpito sekä muut arkeologisen kulttuuriperinnön suojeluun ja hoitoon liittyvät asiantuntija- ja viranomaistehtävät. Työnkuvaan voi kuulua myös muita museon toimintaan liittyviä tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, pääaineena arkeologia. Lisäksi edellytetään riittävää perehtyneisyyttä arkeologiseen kulttuuriperintöön, sen suojeluun ja hoitoon. Työtehtävien hoitaminen edellyttää myös hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, hyviä neuvottelutaitoja ja kykyä toimia ryhmässä. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia.

Eduksi luetaan paikkatieto-osaaminen ja alan tietojärjestelmien tuntemus, samoin kenttäkokemus ja kokemus yleisötyöstä. Lisäksi eduksi katsotaan muu kielitaito sekä jokin museoaine (museologia, historia, kansatiede, kulttuurihistoria, taidehistoria) tutkinnon sivuaineena. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/7781/2021. Hakemukset on toimitettava 9.8.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/luuppi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kulttuuriperintötyön johtaja Pasi Kovalainen, p. 044 703 7151 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Kulttuuripalvelut, Museo ja tiedekeskus

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.


Osoite: Ainolanpolku 1, 90130 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat