test
Arkistoharjoittelija - Rovaniemen kaupunki

Rovaniemen kaupungin Tiedonhallinta- ja asiointipalvelut yksikön Tiedonhallinta-tiimissä on haettavana arkistoharjoittelijan määräaikainen toimi.

Arkistoharjoittelijan työtehtäviin kuuluu päätearkistoaineiston seulonta-, järjestämis-, luettelointi-, kuvailu- ja tietopalvelutehtäviä. Haemme harjoittelijaa inventoimaan ja järjestämään kaupunginarkiston lakanneiden arkistonmuodostajien aineistokokonaisuuksia, joiden vanhimmat asiakirjat ajoittuvat 1800-luvun loppuun ja uusimmat 2000-luvun alkuun. Tehtävään voi sisältyä myös sähköiseen arkistointiin liittyviä tehtäviä. Harjoittelu kestää sopimuksen mukaan 2-3 kuukautta.

Harjoittelu soveltuu korkeakouluopiskelijalle. Arkistoharjoittelijan toimeen valittavalta edellytetään alan perusopintoja ja asiakirjahallinnon ja arkistotoimen perusteiden hallintaa. Eduksi katsotaan historian, informaatiotieteiden tai asiakirjahallinnon ja arkistoalan opinnot. Työ edellyttää huolellisuutta, itsenäistä ja määrätietoista työotetta sekä hyviä ja monipuolisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Rovaniemen kaupunginarkisto toimii Kansallisarkiston hyväksymänä harjoittelupaikkana. Harjoittelun aikana on mahdollista suorittaa Kansallisarkiston asiakirjahallinnon ja arkistotoimen perustutkintoon kuuluva harjoittelu.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Palkka on 2171,50 €.

Työ on kokoaikainen. Viikkotyöaika on 36 h 15 min. Työssä sovelletaan liukuvaa työaikaa.

Tehtävän aloitus 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan. Ensimmäiset haastattelut järjestetään etäyhteyden kautta. Etähaastattelussa edellytetään sekä kuva- että ääniyhteyden käyttöä. Työnantaja varaa mahdollisuuden jättää harjoittelijan toimen täyttämättä koronaepidemian mahdollisen laajenemisen vuoksi. Työn luonteen vuoksi etätyö ei ole mahdollista.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan anonyymiä rekrytointimenettelyä. Käytännössä rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Taustatiedoissa kysyttävät tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle. Tavoitteenamme on anonyymin rekrytointimenettelyn avulla kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen ja työkokemukseen.

Hakuaika 1.11.2021-30.11.2021, hakuaikaa jatkettu ajalle 30.11.2021-31.12.2021. Aiemmin jätetyt hakemukset otetaan toimen täytössä huomioon.

Tehtävään haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos ei ole mahdollisuutta jättää hakemusta Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun, tulee hakemus toimittaa postitse osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kaupunginkirjaamo, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Hakuaika päättyy 31.12.2021, hakemusten tulee olla perillä klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ajalla 1.11.-23.12.2021 asiahallinnan asiantuntija Pirita Kallo, 016 322 86 56
Ajalla 27.-31.12.2021 asiahallinnan suunnittelija Merja Keskiruokanen, 016 322 8051

Lisätietoja

Rovaniemen kaupunki, Konsernihallinto, Tiedonhallinta- ja asiointipalvelut

Rovaniemen kaupunki www.rovaniemi.fi


Osoite: Kairatie 75, 96190 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat