test

Arkistopäällikkö, asianhallintapalvelut

Hakuaika päättyy  30.11.2023 15:00

Lapin hyvinvointialueen toimistopalvelujen vastuualueella asianhallintapalvelut yksikössä on haettavana

arkistopäällikön määräaikainen virkasuhde 31.12.2024 asti.
On mahdollista, että viransijaisuus jatkuu määräajan jälkeen.

Arkistopäällikkönä pääset suunnittelemaan ja kehittämään hyvinvointialueen asiakirjahallintoa ja arkistotoimea. Arkistopäällikkö osallistuu asiakirjahallintoon ja arkistointiin liittyvään kouluttamiseen ja neuvontaan. Arkistopäällikön tehtäviin kuuluu arkiston ja asianhallinnan työntekijöiden esihenkilötehtävät. Vaatimuksena on sekä sähköisen että manuaalisen tiedonhallinnan tuntemus/osaaminen. Työ edellyttää jossain määrin liikkumista eri toimipisteiden välillä. Työn fyysinen sijaintipaikka on Rovaniemi tai Kemi.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Eduksi katsomme tiedonhallintaan sekä sote-tietoaineistoihin liittyvän lainsäädännön ja ohjeistuksien hyvän tuntemuksen.

Kelpoisuusehtona arkistopäällikön virkaan on ylempi korkeakoulututkinto sekä asiakirjahallinnon ja arkistotoimen perustutkinto ja/tai työkokemuksella hankittu osaaminen arkistoinnin ja asianhallinnan tehtävistä.

Työaika 36,25 t/vko. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaisesti.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa.
Tehtävään haetaan sähköisesti Kuntarekrypalvelussa. Hakuaikaa on jatkettu 30.11.2023 klo 15:00 saakka. Aiemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan tehtävää täytettäessä. Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Lisätietoja antaa maanantaisin klo 15-16
arkistopäällikkö Marjo Pasanen, marjo.pasanen@lapha.fi tai puhelimitse 040 758 3590

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Tutustu työnantajaan